• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Formül çok uzun uyarısı

sirkülasyon

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
2021 LTSC TR
.......yılı..........................I.düzey detay hesap kodunda tanımlanan .......................................nın II. düzey detay hesabını oluşturan toplam ........kalemde...........................................YTL. tutarındaki bu cetvel kayıtlara ve ilgili belgelerine göre tarafımızdan düzenlenmiştir. Cetvelin "Gelecek Yıla Devir" sütununda yazılı taşınırlar tarafımızdan sayılarak, fazla veya noksan olarak bulunanlar, ait oldukları sayım tutanağında gösterilmiştir. Kayıtların, sayım sonuçlarıyla uygunluğu gerekli belgeler düzenlenmek ve ilgili defterlere kaydedilmek suretiyle sağlanmıştır. Tarih: ......./......./.......

yukarıda yazılan metni BİRLEŞTİR fonksiyonu uygulayacağım ama yapamıyorum. Formül çok uzun diyor.
Ne yapayım? Abilerim yardımcı olabilirler mi? Metni bölmememde lazım

MErhaba,

Dosya üzerinde veri çekilecek hücreleri görerek yazmak daha kolay olacaktır.

Mahir abi içindeki
tutarındaki bu cetvel kayıtlara ve ilgili belgelerine göre tarafımızdan düzenlenmiştir. Cetvelin "Gelecek Yıla Devir" sütununda yazılı taşınırlar tarafımızdan sayılarak, fazla veya noksan olarak bulunanlar, ait oldukları sayım tutanağında gösterilmiştir. Kayıtların, sayım sonuçlarıyla uygunluğu gerekli belgeler düzenlenmek ve ilgili defterlere kaydedilmek suretiyle sağlanmıştır. metnini başka bir hücreye aldım. O hücreyide referans olarak gösterdim sorunumu giderdim

Geri