Formüllü iki çalışmayı aynı dosyada birleştirmek.

Excel Vers. ve Dili
office2003
Merhaba,
Dosya 1 deki çalışmayı, Dosya 2 ya kopyalayıp yapıştırdığımda; ya Dosya 1 deki Buton çalışmıyor, ya da dosya 2 deki formüllerim çalışmıyor.

Dosya 2 deki formüllü çalışmayı, Dosya 1 deki "izin kısmı" bölümüne nasıl taşıyarak entegre edebilirim? Taşıdıktan sonra hem dosya 1 deki Buton özelliğinin çalışmasını, aynı anda hem de dosya 2 deki toplama çıkarma v.s. formüllerinin çalışmasını istiyorum.

Yardım için teşekkür ederm.

Not: Dosya1 deki çalışmayı daha önce Fedoal isimli arkadaş yapmıştı. Kendisine tekrar teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
merhaba
anladığım kadarıyla yardımcı olayım.
dosya2 deki genel sayfasını dosya1 içersine almak istediğinizde;
öncelikle dosya2 deki başvuru hatasını düzeltin.
sayfayı seçin (satır ve sütun başlıklarının köşesi) kopyalayın ve dosya1 içersindeki izin kısmı sayfasında yine tim hücreleri seçerek yapıştırın.
mecvut kod "izin kısmı" sayfasına baktığı için sayfa adı aynı kalır ve kodun çalışmasında engel kalmaz.
dosya2 yi kapatabilirsiniz. dosya1 de, düzen / bağlantılar / kaynağı değiştir ile dosya1 dosyasını bulun ve değiştirin
hem formül hemde kod çalışması gerekir.

Excel Vers. ve Dili
office2003
Denedim ama maalesef olmadı.

Dosya 2 den Dosya 1 e taşıyacağım formüllü sayfanın adı: GENEL
Dosya 2 yi taşıyacağım yer olan Dosya 1 deki bölümün adı "izin sayfası"

Dosya 2 deki "genel" sayfasını, dosya 1 in "izin kısmı" bölümüne taşıdığım zaman formul bozuluyor. Çünkü formülün bulunduğu orjinal sayfa "GENEL" adında.. Taşıdığım sayfanın adı "izin listesi.." Formülü düzenlemek istiyorum, formülün içindeki sayfa adı olan "GENEL" adını, "izin kısmı" olarak değiştirmek istediğimde kullandığım isimde arada boşluk olduğundan dolayı (sanırım) formül işlerlik kazanmıyor. Bu durumda bu formül ile oynamadan dosya 1 deki "isim listesi" adını değiştirip, GENEL yaptığımda da Dosya 1 deki buton uygulaması hata veriyor..
Umarım anlatabilmişimdir.
Ayrıca yukarıda da bahsettiğim üzere Dosya 1 deki buton uygulaması Fedoal isimli arkadaş yaptığı için Dosya 1 de herhangi bir değişiklik yapamıyorum, çünkü nasıl yapacağımı bilmiyorum..

Yardımcı olur musunuz?

uzmanamele

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
excel 2010
Denedim ama maalesef olmadı.

Dosya 2 den Dosya 1 e taşıyacağım formüllü sayfanın adı: GENEL
Dosya 2 yi taşıyacağım yer olan Dosya 1 deki bölümün adı "izin sayfası"

Dosya 2 deki "genel" sayfasını, dosya 1 in "izin kısmı" bölümüne taşıdığım zaman formul bozuluyor. Çünkü formülün bulunduğu orjinal sayfa "GENEL" adında.. Taşıdığım sayfanın adı "izin listesi.." Formülü düzenlemek istiyorum, formülün içindeki sayfa adı olan "GENEL" adını, "izin kısmı" olarak değiştirmek istediğimde kullandığım isimde arada boşluk olduğundan dolayı (sanırım) formül işlerlik kazanmıyor. Bu durumda bu formül ile oynamadan dosya 1 deki "isim listesi" adını değiştirip, GENEL yaptığımda da Dosya 1 deki buton uygulaması hata veriyor..
Umarım anlatabilmişimdir.
Ayrıca yukarıda da bahsettiğim üzere Dosya 1 deki buton uygulaması Fedoal isimli arkadaş yaptığı için Dosya 1 de herhangi bir değişiklik yapamıyorum, çünkü nasıl yapacağımı bilmiyorum..

Yardımcı olur musunuz?
merhaba
formül içersindeki GENEL! kısmını silin.

halit3

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
2003 excell türkçe
ve
2007 excell türkçe
ekli dosyaya bakarmısınız

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
office2003
Çok teşekkür ederim. Maalesef başkaca sorunlar çıkıyor. Bu nedenle sizi daha fazla uğraştırmadan sil baştan yapmak daha mantıklı..