- Excel Vers. ve Dili
- 2003 excel visual basic
arkadaşlar ve üstadlar bu sorumu "bilgisayar soruları" bölümüde açacaktım fakat formun görünümü değiştiğinden bulamadım 
arkadaşlar bilgisayarıma format atmaya çalıştım daha önceden sayısız kere attım fakat bu sefer bir sorun çıktı ve bunu paylaşmak istedim >>
- versiyonum Xp,kuracağım Xp Home Edition versiyonu
- setup'a başladım formata başlıyor ve mavi ekran çıkıyor (uyarı ekranı deniyor)
- f sürücünüzde bir hata var deniyor ve yapmam gerekeni söylüyor
yapılması gerekenler :
- virüs taraması yap (yapıldı!!)
- ntsf dosya sistemini tara (tarandı!!)
- son olarak run > chkdsk /f dediğim zaman şu ileti çıkıyor >>
dosya işletim sistemi başka bir uygulama tarafından kullanılıyor deniyor ve düzelmiyor bunu nasıl çözebilirim ve açıkçası diğer sürücüler (örnek: C,D,E vs.) tarandığında bir sorun çıkmıyor ve acayip olan benim f:\ sürücüm yok
yapmam gereken nedir üstadlar ve arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum...
arkadaşlar bilgisayarıma format atmaya çalıştım daha önceden sayısız kere attım fakat bu sefer bir sorun çıktı ve bunu paylaşmak istedim >>
- versiyonum Xp,kuracağım Xp Home Edition versiyonu
- setup'a başladım formata başlıyor ve mavi ekran çıkıyor (uyarı ekranı deniyor)
- f sürücünüzde bir hata var deniyor ve yapmam gerekeni söylüyor
yapılması gerekenler :
- virüs taraması yap (yapıldı!!)
- ntsf dosya sistemini tara (tarandı!!)
- son olarak run > chkdsk /f dediğim zaman şu ileti çıkıyor >>
dosya işletim sistemi başka bir uygulama tarafından kullanılıyor deniyor ve düzelmiyor bunu nasıl çözebilirim ve açıkçası diğer sürücüler (örnek: C,D,E vs.) tarandığında bir sorun çıkmıyor ve acayip olan benim f:\ sürücüm yok
yapmam gereken nedir üstadlar ve arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum...