• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Form içerisinde doldurulan alanlara göre değer atama

Excel Vers. ve Dili
2007
Merhabalar,

Bir eğitim formu hazırladım ancak bu formda eğitimcinin doldurmuş olduğu ankete ait puanlamaların bir başka sayfadaki rapor bölümüne otomatik olarak gitmesini sağlamaya çalışıyorum. Bu işi eğer fonksiyonu ile yaptım ancak form çok uzun ve soru sayıları fazla olduğu için daha kolay bir formül varmı dır?

Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Merhaba;
EĞER'i çok kullanan biri olarak bunu eğerle nasıl yaptınız bilmiyorum ama ekli dosya sadece eğer değil.
İlgilenirseniz inceleyin.
Ayrıca soru sayısının sabit olmadığı bir veride ortalamaları aynı satırın bitimine lamak mantıklı gelmedi. (Rapor sayfanızın yapısını değiştirdim)
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Merhaba;
EĞER'i çok kullanan biri olarak bunu eğerle nasıl yaptınız bilmiyorum ama ekli dosya sadece eğer değil.
İlgilenirseniz inceleyin.
Ayrıca soru sayısının sabit olmadığı bir veride ortalamaları aynı satırın bitimine lamak mantıklı gelmedi. (Rapor sayfanızın yapısını değiştirdim)
İyi çalışmalar.

Yardımınız için çok teşekkür ederim. Ancak formlarımız maalesef ISO kapsamında hazırlandığı için ne içeriği nede şekilinde fazla değişiklik yapamıyorum. Ben formun orjinal halini gönderiyorum. Burada eğer ile yazmış olduğum örnekte var ancak çok uzun olduğu için kısa yolunu armaya çalışıyorum.

İyi çalışmalar dilerim.

Ekli dosyalar

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

Geri