Merhabalar;
Aşağıdaki kodla bir satırdaki belirli değerleri karşılayan hücreleri sırayla sarı işaretliyorum. Tüm hücreler işaretlendikten sonra kod yeniden başlayarak yeşil işaretlenmesi gerekiyor.
Fakat For döngüsü 50'ye ulaştıktan sonra başa dönmediği için yeşil olarak işaretleme yaptıramıyorum.
For döngüsü 50'ye ulaştıktan sonra tekrar çalışmalı ve bu sefer yeşil olarak işaretleme yapmalıdır. 50'ye ulaşınca tekrar ilk başta olduğu gibi sarı işaretleme yapacak. Yani sürekli olarak iki durumu sırayla tekrarlayacak.
Konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum.
---------------------------------------------------------------------
Aşağıdaki kodla bir satırdaki belirli değerleri karşılayan hücreleri sırayla sarı işaretliyorum. Tüm hücreler işaretlendikten sonra kod yeniden başlayarak yeşil işaretlenmesi gerekiyor.
Fakat For döngüsü 50'ye ulaştıktan sonra başa dönmediği için yeşil olarak işaretleme yaptıramıyorum.
For döngüsü 50'ye ulaştıktan sonra tekrar çalışmalı ve bu sefer yeşil olarak işaretleme yapmalıdır. 50'ye ulaşınca tekrar ilk başta olduğu gibi sarı işaretleme yapacak. Yani sürekli olarak iki durumu sırayla tekrarlayacak.
Konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum.
---------------------------------------------------------------------
Kod:
Private Sub CommandButton1_Click()
ActiveWorkbook.Save
For i = 1 To 50
If Cells(i, 3) = "Backoffice - Teknik" And Cells(i, 5) = "" Then
If Cells(i, 3).Interior.Color = vbYellow Then
Cells(i, 3).Interior.Color = vbGreen
Cells(i, 5) = "1"
GoTo 1
Else
If Cells(i, 3) = "Backoffice - Teknik" And Cells(i, 5) = "1" Then
Cells(i, 3).Interior.Color = vbYellow
Cells(i, 5) = ""
GoTo 1
End If
End If
End If
Next i
1:
MsgBox Cells(i, 2) + " // " + Cells(i, 4)
ActiveWorkbook.Save
End Sub
Son düzenleme: