• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Fonksiyonda Döngü Kullanma

Excel Vers. ve Dili
excel 2007
( 1+1/3)^(1/2) + (1+1/4)^(1/2) + ….... +(1+1/100)^(1/2) toplamının sonucu kaçtır?

Cevap: 99,7997313
Bu soruyu excel de nasıl yapabilirim.
Fonksiyon ve döngü halinde excel kullanamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.19.01.2011 tarihine kadar vaktim var.İlginiz için teşekkürler şimdiden

19/01 ödev teslim tarihi mi?

20 si son ama 19 u elimde olması lazım.incelemek istiyorum vermeden önce sınavda çıkacak büyük ihtimal...
döngüsüz sonuç verebilen programlarda işime yarar.yeter ki girilene göre sonuç verebilsin

( 1+1/3)^(1/2) + (1+1/4)^(1/2) + ….... +(1+1/100)^(1/2) toplamının sonucu kaçtır?

Cevap: 99,7997313
Bu soruyu excel de nasıl yapabilirim.
Fonksiyon ve döngü halinde excel kullanamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.19.01.2011 tarihine kadar vaktim var.İlginiz için teşekkürler şimdiden

.

Örnek dosya ekte.

.

Ekli dosyalar

takip ettiğim, yabancılar dahil, bir çok forum var. hiç birinde ödev ve işe dönük projelere destek sağlanmamakta.

ödevin veriliş amacı o güne kadar öğrenilen hususları pekiştirmek, öğrenim seviyesini tespit etmektir.

dolayısı ile başkasını hazırladığı bir şeyi kendinizinmiş gibi sunmanız bizzat kendinize kötülüktür.

benim sadece aşağıdaki şekilde bir zihin jimnastiği desteğim olabilir.

formülünüz var. bu formülün önemli bir kısmı sabit. değişen bir şey var. ona bir değişken atayarak döngü kurabilirsiniz.

Geri