• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Fiyat Yazdırma Ekranı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan rubens45
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2010 pro türkçe
Merhaba üstadlar bir konuda desteğinize ihtiyacım var kullanım kolaylığı açısından indirim etiketi yazdırma şablonunu sabit olması için bir yapı düşünüyorum ancak benim için zor. Şöyle A4 ve A5 formatlarında baskı için resimdeki gibi bir formla yazdırmak istiyorum. Ürün adı önceki fiyat ve indirim fiyatı gbi önceki fiyatın üzerine çarpı atılmasını sağlayarak formatların her yerde aynı olması hedefim yapılabilirmi bilmiyorum destek olursanız sevinirim

Ekli dosyalar

• İSTEK1.jpg
    İSTEK1.jpg
    18.5 KB · Görüntüleme: 13
  • İSTEK 2.jpg
    İSTEK 2.jpg
    19.1 KB · Görüntüleme: 9
Merhaba,
Ben olsam, ürün ismi, eski fiyatı ve yeni fiyatı bulunan dosyayı Word olarak düzenlerdim. Yazdırma alanı ve yazı büyüklüğü ayarlanmış sadece bir sayfa hazırlardım, bunu; adres mektup birleştirme yöntemi ile tüm ürünlerin isimleri, eski fiyatları ve yeni fiyatları bulunan veritabanına (tablo) bağlardım. Sonuç olarak "Word ile adres mektup birleştirme" konusunu araştırın derim.

mağazalarda herkes kendi yöntemine göre yapıyorlar ve sorun yaşanıyor sürekli farklı dizaynlar olduğu için böyle birşey istediğimiz kullanıcılar içinde kolaylık olucak yani sizin tavsiyeniz değerli teşekkür ederim ama kullanabilecek personel için zor olur.

Basit bir örnek

Basit ama size fikir vermesi açısından.

İyi günler

Ekli dosyalar

Geri