• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Fiyat listesi ürün ve fiyat bulama

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hakanayg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
ofis 2003 türkçe
Arkadaslar ekte ki dosyada örnek liste ekledim benim form uzerın de arastırmalarım sonuçu benım ihtiyacım olan şablon 1-2-3 satırlarındakı gıbı bu bulmuş oldugum şablonda benım işimi yarıyan kısmı B sutunun dakı gıbı kelmeyı yazdıgım da cümlenın için den bulabilmeli diye düşündüm baktığımda da bunu B sutunun da yapmışlar bunu A sutunundan I stununa kadar uygulamam gerekıyor ancak benım bılgım yetmedı benı yardımcı olabılırmısınız

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Merhaba siz bu türkçe ile zor yanıt alırsınız ama!!!

Merhaba yanıt bulurmuyum bilmıyorum inşallah bulurum çünkü benim bunu bulmam gerekiyor türkçem konunda sa hatalar var olabılır zaten ben buradan güzel konuşşma yazma dersi almıyorumkı benım istediğimi anlayan insallah cıkar ve bu tabloyu yapmamda bana yardımcı olur eğer sizde benı yardım etmek isterseniz lütfen yardım edin

Merhaba yanıt bulurmuyum bilmıyorum inşallah bulurum çünkü benim bunu bulmam gerekiyor türkçem konunda sa hatalar var olabılır zaten ben buradan güzel konuşşma yazma dersi almıyorumkı benım istediğimi anlayan insallah cıkar ve bu tabloyu yapmamda bana yardımcı olur eğer sizde benı yardım etmek isterseniz lütfen yardım edin

Size isteginizi herkesin anlayacağı sekilde anlatın denmiş ukalalık yapmanız değil lutfen ifadelerinize dıkkat ediniz . Bu şekilde size yardımcı olan çıkmaz

Geri