• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

fiyat listesi hakkında

Excel Vers. ve Dili
2007 trk
office 2007 trk kullanmaya yeni başladım
sorum ise yeni bi iş yerine girdim iş yerinde fiyat listelerinin oluşturulması gerekmekte yanlız 5000 çeşit malzememiz mevcut ve bunu yerli, ithal, çin, yan sanayi , yan sanayi1, yan sanayi 2, yan sanayi 3 die ayrı ayrı sayfalarda listelemem gerekmekte sayfaları oluşturuyorum burada bi sorun yok ama bir açılır pencereli inbox sayfası ile bu sayfalara ulaşmak istiyorum uygulamalı bir örnek verebilirseniz ;size bol bol dua ederim ettiğim duayla cennete gidersiniz öle dua edecem yanı ; yardım için şimdiden teşekkür ederim
:yardim::yardim::yardim::yardim::yardim::yardim::yardim:

Merhaba,

ekteki örneği inceler misiniz?

hücreye çift tıkladığınızda açılan userformdan istediğiniz sayfaya gidebilirsiniz

Ekli dosyalar

kardeş atana babana rahmet zannedersem tam olarak sorunumu anlatamadım ben farklı bi uygulama şeklinde arayıştayım sayfalar diğer çalışma kitabından açılabilir şekilde olması gerekmekte
mesala örnek olarak şöle diyeyim şimdi bi index bölümü olacak tek çalışma kitabından diğer ürünler ise ayrı ayrı kitaplarda olacak açılabilir pencereden kastım ise hani aşağı doğru açılan kutucukta seçtiğimde o kitapçığı açması gerekiyor yardımın için teşekkür ederim

Geri