• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

firmalara ait dökümanları tek bir excel sayfasında görme

spacebar

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
office 2019 Türkçe
merhaba. benim muhasebesini tuttuğum bir kaç firma var.tüm firmalara ait dökümanları tek bir excel sayfasında yapmak istiyorum. bunun için bir ön sayfa hazırlayıp köprü ve formüllerle asıl sayfayı oluşturuyorum. örneğin bir çalışma belgesi hazırlarken, personelin ismi vs diğer bilgilerini bu ön sayfadan giriyorum.
burada bir sorun yok. ancak personelin kayıtlı olduğu firmaya ait bilgileri de otomatik olarak asıl sayfaya nasıl getirebilirim.yani diyelim ki personel bilgilerini girdim.(a b c d firmalarım var) bu personel a firmasına ait bir personel olsun. ben bu ön çalışma sayfasında a ya tıkladığım zaman diğer sayfada a firmasına ait bilgilerin (sicil no vs) nasıl getirebilirim.
teşekkürler. iyi çalışmalar...

Selamlar,

Sorunuzu aşağıdaki fonksiyonlarla çözüm bulunabilir fakat örnek dosya eklemediğiniz için tahmin yürütmek zorunda kalıyoruz. Lütfen örnek dosya eklermisiniz.

DÜŞEYARA
İNDİS-KAÇINCI

Iki adet firmam var.nesa ve tekmar.ben ana menüde nesa ya tıkladığımda örneğin ibraname son menüsünde m5 hücresinde başlayan bölümde "nesa bil.yaz.ser.san.tic.ltd.şti." yazılması ve n7 hücresinde "2.3620.1336410.35.23.96"yazmasını istiyorum.
Bunun yanında tekmar ı tıkladığımda ise ibraname son menüsünde m5 hücresinde başlayan bölümde "tekmar tek.bil.işl.mark.elek.san.tic.
Ltd.şti" yazılması ve n7 hücresinde "2.2672.1892345.35.23.72" yazmasını istiyorum.
Bu işlemi yapabilirmiyim.teşekkürler iyi çalışmalar

Ekli dosyalar

• NESA.XLS
    NESA.XLS
    141.5 KB · Görüntüleme: 23
Geri