spacebar
Altın Üye
- Excel Vers. ve Dili
- office 2019 Türkçe
merhaba. benim muhasebesini tuttuğum bir kaç firma var.tüm firmalara ait dökümanları tek bir excel sayfasında yapmak istiyorum. bunun için bir ön sayfa hazırlayıp köprü ve formüllerle asıl sayfayı oluşturuyorum. örneğin bir çalışma belgesi hazırlarken, personelin ismi vs diğer bilgilerini bu ön sayfadan giriyorum.
burada bir sorun yok. ancak personelin kayıtlı olduğu firmaya ait bilgileri de otomatik olarak asıl sayfaya nasıl getirebilirim.yani diyelim ki personel bilgilerini girdim.(a b c d firmalarım var) bu personel a firmasına ait bir personel olsun. ben bu ön çalışma sayfasında a ya tıkladığım zaman diğer sayfada a firmasına ait bilgilerin (sicil no vs) nasıl getirebilirim.
teşekkürler. iyi çalışmalar...
burada bir sorun yok. ancak personelin kayıtlı olduğu firmaya ait bilgileri de otomatik olarak asıl sayfaya nasıl getirebilirim.yani diyelim ki personel bilgilerini girdim.(a b c d firmalarım var) bu personel a firmasına ait bir personel olsun. ben bu ön çalışma sayfasında a ya tıkladığım zaman diğer sayfada a firmasına ait bilgilerin (sicil no vs) nasıl getirebilirim.
teşekkürler. iyi çalışmalar...