• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Filtreme yaparak sayfalara veri dağıtımı yapmak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan licus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2003
Arkadaş elimde ekte ki gibi bir çalışma var. Bu çalışmaya yine bu forumda bulmuş olduğum makroyu uyarlamaya çalıştım fakat başarılı olamadım. makronun çalışma prensibi gayet basit. PERSONEL sayfasında yer alan kişileri Dağıt butonuna bastığımız zaman sayfalara dağıtmasını istiyorum. Örnek bir sayfayı kendim hazırlamıştım. Muhasebe departmanında yer alan kişileri dağıta tıkladığım zaman muhasebe sayfasında uygun yerlere yerleştirecek. bu şekilde Yönetime mensup olanları yönetim sayfasına, teknik olanları teknik sayfasına eklemek istiyorum. bu konuda yardımcı olabilir misiniz?

Ekli dosyalar

Arkadaşlar bu konuda yardımcı olabilecek biri var mı acaba?

YURTTAŞ vermiş olduğun linki inceledim yalnız bir türlü beceremedim. Hazırlamış oldugunuz tablonun üst kısmına satır eklediğimde ve tablonun soluna satır eklediğim bozuluyor formül. Bir türlü beceremedim. :S

Arkadaşlar kendimce birşeyler yapmaya çalıştım. Tam olarak istediğim şeye benzedi yalnız verileri dağıt dediğim zaman şablon olarak hazırlamış oldugum sayfalar silinip yerine veriler yazılıyor. Halbuki ben sadece verilerin yazılmasını istiyorum. hazırlamış oldugum şablon sayfalarının içine verilerin aktarılmasını istiyorum.

Ekli dosyalar

Merhaba,
aşağıdaki kodu deneyin.
Kod:
Sub Aktar()
Application.ScreenUpdating = False
Range("a7:e65536").ClearContents
Set s = Sheets("Veri")
For x = 2 To s.[d65536].End(3).Row
Set Syf = Sheets(s.Cells(x, "d").Text)
Syf.Range("a7:e65536").ClearContents
s.Range(s.Cells(x, 1), s.Cells(x, 5)).Copy
Sat = Syf.Cells(65536, 1).End(3).Row + 1
If Sat < 7 Then Sat = 7
Syf.Cells(Sat, "a").PasteSpecial Paste:=xlValues
Next
Application.CutCopyMode = False
MsgBox "işlem tamamlandı."
End Sub

Öncelikle ilgin için teşekkür ederim. Vermiş oldugun kod aşağıda gibi bir hata veriyor.

Ekli dosyalar

• 1.JPG
    1.JPG
    30.7 KB · Görüntüleme: 10
Sanırım bir yanlışlık var. Vermiş olduğun kodda sadece bir tane veri alıyor. Halbuki oraya 200'e yakın kişi girişi yapılacak. yardımcı olur musun?

Geri