Merhaba arkadaşlar .Excelde sayfa1 A sütununda 2500 adet müşteri ismi var.G sütununda ise ne kadar borçları olduğu.Sayfa2 de A1 hücresine =Sayfa1!A1 , G1 hücresinede =sayfa1!G1 şeklinde yazıp aşağı doğru sürükledim.Bu ikinci sayfadaki amacım 2500 kişi içinden yalnızca borcu olanları göstermesi.Araştırmam neticesinde filtre uygulamayı keşfettim.Ancak bir sorun var ve soruna geçmeden önce şunu sorayım .Filtreleme dışında ikinci sayfaya yalnızca borçlu müşterileri aralarıda boş satır bırakmadan aktarabilirmiyim .
Eğer olmuyorsa; sorun şu:Birinci sayfadan bir müşterinin borcunu sildiğimde filtrelenmiş sayfada güncellenmiyor.Filtrede yeniden tümü ve yeniden özeli seçip değiştiriyorum.Daha kolay yolu varsa çok memnun olurum .İlgililere şimdiden teşekkür ediyorum
Eğer olmuyorsa; sorun şu:Birinci sayfadan bir müşterinin borcunu sildiğimde filtrelenmiş sayfada güncellenmiyor.Filtrede yeniden tümü ve yeniden özeli seçip değiştiriyorum.Daha kolay yolu varsa çok memnun olurum .İlgililere şimdiden teşekkür ediyorum
Son düzenleme: