• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Filtrelemeye özel bilgilerin özetlenmesi hk.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sesar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2013
Arkadaşlar merhaba;

Üretim bölümünde gelen bölümü dolu olan verileri özetlemek istiyorum.
Örneğin triko örme gelen, teğel gelen vs gibi. Sekmelerde yer alan örnek gibi istiyorum.

Örnek dosyamı inceleyip yardımcı olabilirseniz sevinirim.

İyi Çalışmalar.

Ekli dosyalar

Merhaba;
Arkadaşlar ilk çalışma sayfamdaki verileri ölçütlere göre diğer sayfaya çektirmek istiyorum.

Yani örneğin kriterim dikişi 0dan büyük olanları getirsin, ütüsü 0dan büyük olanları getirsin gibi.

Merhaba;
Arkadaşlar ilk çalışma sayfamdaki verileri ölçütlere göre diğer sayfaya çektirmek istiyorum.

Yani örneğin kriterim dikişi 0dan büyük olanları getirsin, ütüsü 0dan büyük olanları getirsin gibi.
Sayı filtresi ile bu işlemi yapabilirsiniz. Diğer sayfaya ya aktarmak istiyorsanız Veri-Gelişmiş kısmından yapabilirsiniz.

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    28 KB · Görüntüleme: 3
Sayı filtresi ile bu işlemi yapabilirsiniz. Diğer sayfaya ya aktarmak istiyorsanız Veri-Gelişmiş kısmından yapabilirsiniz.

Merhaba;

peki gelişmiş filtre ile diğer sayfaya istediğim başlıklarda nasıl çektirebilirim?

ölçüt tarih 04.08 ve gelen adetler 0dan büyük olan gibi.

Merhaba;

peki gelişmiş filtre ile diğer sayfaya istediğim başlıklarda nasıl çektirebilirim?

ölçüt tarih 04.08 ve gelen adetler 0dan büyük olan gibi.
kusura bakmayın uzunca zamandır bakmamıştır. gelişmiş filtre yaparken tabloyu aynı başlıklara göre yapmanız gerekiyor. bununla ilgili hazırlanmış çok video var. izlemnizi tavsiye edrim.

Geri