• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Filtreleme

Excel Vers. ve Dili
mıcrosoft excell 2003
İyi çalışmalar diliyorum,

Ekte sunduğum çalışmamda hesaplama tablomda yer alan bayimin kime ne kadar sattığını geri bildirim yaparak gönderiyorum. Bayime sadece hesaplama tablosu ve VERİ GİRİŞ TABLOSUNDA ilgili bayi satışlarını filtreleme yaparak bayilerime mail atıyorum.

Sizden ricam ben HESAPLAMA TABLOMDA hangi bayimi seçtimse VERİ GİRİŞ TABLOMDA onu otomatik süzerek göndermek.

Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Merhaba,

Süzme kodları aşağıda;
Kod:
Sub suzz()
    hucre = Sheets("sayfa1").Range("c11")
    Range("A24:F24").AutoFilter Field:=3, Criteria1:=hucre
End Sub

Mail atma kodlarınız var mı? yoksa onuda mı istiyorsunuz ?

Merhaba Hüseyin Bey;

İlginize teşekkür ederim.Yazmış olduğunuz formülleri bir türlü yapamadım. Raporum üzerinde yazabilirmisiniz. Bu kodlamalara oldukça yabancıyım hoş excel bilgimde sizin gibi arkadaşlardan veya hocalardan öğrendiğim kadar tekrar teşekkür ederim. Allah razı olsun...
İyi çalışmalar diliyorum.

ekli dosyayı değiştirdim...

Merhaba Hüseyin Bey;

İlginize teşekkür ederim.Yazmış olduğunuz formülleri bir türlü yapamadım. Raporum üzerinde yazabilirmisiniz. Bu kodlamalara oldukça yabancıyım hoş excel bilgimde sizin gibi arkadaşlardan veya hocalardan öğrendiğim kadar tekrar teşekkür ederim. Allah razı olsun...
İyi çalışmalar diliyorum.

C11 hücresinde veri girince süzme işlemini yapacaktır. İnceleyiniz.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Hüseyin bey dosyayı açamadım.rar lı olduğu için sanırım.

Süzüleni Gizle

Merhabalar üye olduğum günden beri siteyi izlemekteyim sayenizde bir şeyler öğrenmeye gayret ediyorum güzel bir site yardım etmekte
adeta yarışan arkadaşlarla dolu böyle bir siteye üye olduğum için memnunum
emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Sorunumu Ekte iyi çalışmalar dilerim

Son düzenleme:
Geri