• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Filtreleme Hakkında

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan HARUND
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
excel 2007 türkçe
Herkese selamlar kendimce tahsilat ve ödeme tablosu oluşturmaya çalışıyorum mamafih başaramıyorum sorunlarımı ilgili dosya içerisinde belirttim excel'in kod ve ileri düzey düzenlemeleri konusunda hiçbir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim herkese şimdiden teşekkürler

Ekli dosyalar

Doğru mu anlamışım ? Otomatik toplam UST KISMA eklendi

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Hocam ellerinize sağlık filtreleme kısmı şahane olmuş toplam alırken ilgili sütunun sonuna otomatik toplam nasıl aldırabilirim bir de takvim eklemeyi düşünüyorum bir de bunları nasıl yapıyorsunuz öğrenmek istiyorum :S

Otomatik toplam filtre kullanıldığında altta görünürlüğünü yitirebileceğinden defterin üt kısmına yaptım. Siz altta işinizi yaparken o kendisi üste ekler. Bunları excel'in menüsündeki özelliklerle yaptım, boş zamanlarda öylesine karıştırıp ne iş yaptıklarına amaçsız bakabilir ve denerken öğrenebilirsiniz ya da nette olan office veya excel eğitim setlerinden bularak indirip izleyebilirsiniz.

Dosya güncellendi. Bu arada takvimden kastınız daha açık ifadeyle; nedir ?

Üstad sanırım ben eksik anlattım özür dilerim
tahsilat kısmında tarih seçerken ödeme kısmında da aynı işlemi yapıyor bunları bağımsız yapabilir miyiz Sol bölüm tahsilat sağ bölüm ödeme her iki alan da beraber çalışıyor.
Bunun dışında toplam alırken mesela Tahsilat bölümünde 2 ocak tarihini seçtiğimizde yine diğer satırlar da olan ama fitrede seçili olmadığı için görünmeyen rakamların da toplamını alıyor
Takvim olarak windows sağ köşede saate tıkladığımızda çıkan takvim düşünüyordum.Takvim'e tıkladığımızda açılsın diye düşünüyorum.En basitinden köprü yapıyım dedim ama öyle bi program bulamadım win içinde :(

Hayır , bildiğimce filtre ayrılmıyor. Takvim olarak söylediğiniz tarzda bir yapı win'de yok

Geri