• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Filtreleme alanı - Acaba mümkünmü

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan moonka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
MS Office 2010 TR&EN
Merhaba Sayın İlgililer,

Sık sık karşılaştığım bi sorundan bahsetmek istedim.Öncelikle sorunum şu, excelde misal A kolnundan H kolonuna kadar olan bir tablo war diyelim satır olarakta A1 den A 1500 e gidiyor (gittiği kadar gidiyor veri girildikçe sınır yok).Kısaca
A B C D E F G H
1
2
3
...
Malum ben bu tablonun yanında yani tablo bitikten sonrada ufak bi tablo daha kullanıyorum oda I J K L kolonlarını kapsasın..ana tabloda filtreleme yaptıgım zaman (bir süre sonra mecbur yapmam lazım misal sadece son aydaki dataları filtrelicem..fakat yandaki kücük genel toplam vs gösteren tablomunda kalmasını istiyorum,aynı satırlar onada denk geldiği için filtrelemede tablo kayboluyor.Benim merak ettğim acaba filtreleme belirli bi alana yapılabilirmi ? ana ekranı 2 ye bölebilirmiyiz ? böyle birşey mümkünmü onu merak ediyorum..

Teşekkürler...

Merhaba,

Bildiğim kadarıyla hayır.

Merhaba;
Syn Yurttaş'ın bir çalışmasındaki uygulamayı tablonuzdada kullanabilirsiniz.
Bu yöntem ile 1. sayfada normal çalışmanız, 2. sayfada ikinci tablonuz olacak.
İkinci tablonuz 1.sayfaya bağlantılı resim olarak eklenecek.
Kısaca ilk sayfada ikinici tablonuza bir işlem yapamayacaksınız ama 2. sayfadaki tabloda yapılan her işlem bu sayfaya etkileşimli olarak aktarılacak.
Eki inceleyin. (uygulama şeklini ek içerisinde açıkladım)
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Çok teşekkür ederim.Kusura bakmayın bayram nedeniyle uzun süre girme şansım olmadı, biraz geç döndüm..

Geri