Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
filtrelediğim tabloyu başka bir sayfaya attığımda...
arkadaşlar filtrelediğim bir tabloyu başka bir sayfaya kopyalamak istiyorum üzerinde işlem yapmak için fakat kopyaladığımda filtrelemeden önceki haliyle yani tablonun tümünü kopyalıyor.yardımcı olabilir misinzi? şimdiden teşekkür ederim.
sevgili dostum,
kopyalayacağın alanı işaretle; f5 yap, special seç, çıkan pencerede visible cells only seç, ctrl+c yap..
sonra kopyalayacağın sayfaya gel; f5 yap, special seç, çıkan pencerede visible cells only seç, ctrl+v yap..
umarım yardımı olur.
sayın omerce bey öncelikle teşekkür ederim ben tabloyu seçtikten sonra f5 basıyorum fakat bahsettiğiniz gibi special diye birşey çıkmıyor boş bir pencere çıkyor bu arada office 2007 kullanıyorum
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.