• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

filtre uygulama

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wise53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2013
s.a , ben binlerce satırlık yazılar yazıyorum bazen aynı yazıları yazıyorum 200. satırda bazen 350. satırda bu yazdığım yazılar aynı sütunda olmasına rağmen filtre uygularken sadece en üstte yazdığıma filtre uyguluyor buna nasıl bir çözüm bulabilirim ? Örneğin , A5 satırına ( pet.200 ) yazdım sonra A52 satırına ( pet.053 ) yazdım , bu A sütun aralarında başka yazılar var ama bu yazılar A ve B sütunu ile birleştirilmiş şekilde ( birleştir ve ortala komutu uygulanıp yazıldı ) , A150 satırına ( pet.073 ) yazdım. A4 sütunu seçip filtre uygula dediğimde seçiyorum ve sadece A5 satırındaki pet.200 gözüküyor , diğer satırlardaki pet.053 , pet.073 yazıları gözükmüyor ? bunlar arasında A ile B sütununa birleştir ve ortala komutu uygulamam yüzünden görmyor sanırım buna nasıl bir çözüm bulunur ? umarım anlatabilmişimdir . resim ekleyemiyorum bilmiyorum nasıl yapılıyor

dosya.tc adresinde virüs uyarısı alıyorum, başka bir dosya indirme sitesine yükleyebilir misiniz?

Merhaba,

Dosyanız süzme işlemi yapmaya uygun değil, uygun olsa bile bütün satırda pet'le başlayan ifade olmadığı sürece o satırlar gelmez,süzme işlemi satır'daki değerlere göre yapılır.

Geri