• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Fikstür'ü Otomatik Hesaplatmak

Excel Vers. ve Dili
64 Bit TR - Microsoft Office 365 - Win11 Home
Merhaba,

İsimleri belli 20 takım için, fikstürü;

Tamamen otomatik olarak kendisinin oluşturmasını ( ilk hafta dahil )

yada ilk haftası belli olan fikstürü , diğer haftalar için otomatik hesaplatmak istiyorum,

Bunu gerçekleştirecek kodu rica ediyorum,

Teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

çok teşekkür ederim ne diyeceğimi bilmiyorum yardımınız için çok saolun

ama ben fixtüre girilcek sonuçlar ile puan tablosunun otamatik oluşmasını nası yapıcazmızı öğrenmek istemiştim bu konudada yardımcı olursanız sevinirim kusura bakmayın biraz fazla oluyorum sanki özür dilerim böyle konuda sizi rahatsız ettiğim için

benim istedim yani ben fixtürü yapıyorum kendim excel de ve puan tablosu hazılıyorum ama fixtüre girilcek sonuç ile puan tablosu otamatik kendini güncellicek puanı fazla olan üs sıraya daha az olan alta eşit ise averaja göre sıralamaı yapılcak ben sadece maç sonuçlarını giricem
puan tablosu kendisi oluşacak

böyle birşey yapabilirmisiniz

şimdiden çok teşekkür ederim

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim ne diyeceğimi bilmiyorum yardımınız için çok saolun

ama ben fixtüre girilcek sonuçlar ile puan tablosunun otamatik oluşmasını nası yapıcazmızı öğrenmek istemiştim bu konudada yardımcı olursanız sevinirim kusura bakmayın biraz fazla oluyorum sanki özür dilerim böyle konuda sizi rahatsız ettiğim için

benim istedim yani ben fixtürü yapıyorum kendim excel de ve puan tablosu hazılıyorum ama fixtüre girilcek sonuç ile puan tablosu otamatik kendini güncellicek puanı fazla olan üs sıraya daha az olan alta eşit ise averaja göre sıralamaı yapılcak ben sadece maç sonuçlarını giricem
puan tablosu kendisi oluşacak

böyle birşey yapabilirmisiniz

şimdiden çok teşekkür ederim

Rica ederim, zaten o mantıkla çalışıyor ? Dikkatinizden kaçmış sanırım, tekrar incelermisiniz ?

Bir de benim sorduğum bir başlığa, başka bir konuda cevap yazmışsınız, sizden ricam cevabınızı buradan silip ilgili yere yazmanızdır,

Teşekkür ederim,

Merhaba,

İsimleri belli 20 takım için, fikstürü;

Tamamen otomatik olarak kendisinin oluşturmasını ( ilk hafta dahil )

yada ilk haftası belli olan fikstürü , diğer haftalar için otomatik hesaplatmak istiyorum,

Bunu gerçekleştirecek kodu rica ediyorum,

Teşekkür ederim.

Merhaba,

Acil olmamakla beraber, bekleyen bir proje olduğundan çözümü önemsiyorum,

Teşekkür ederim.

bende bu konu hakkiknda bilgi alamak isterdim amma burda cevab yazilmamais

Bu konuyla tam alakali olmasa
Sizinde paylasdiginiz bir konuda bir tablodadan yararlanarak
bende kendimce bir tablo olusturmak istiyorum
Fikistur kisminda sizin yaptiginiz gibi takimlari acilan bir dugme vasitasyla secmek istiyorum

Ayrica oyle secmedigim icin galiba Puan tablomda islek durumda degil

ejk te dosyalar mevcut
uefa ranking adiyalla olan benim tablo

Ekli dosyalar

Geri