• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Fikstür ve eleme usulü maç takip sistemi

Excel Vers. ve Dili
2010 TR
merhabalar forumdaki örnekleri inceledim ancak benim sorunumu çözemedim
1. olarak kura listesi yazıldıktan sonra kura sonuçlarını diğer kitaba geçirmek istiyorum
2.si kura da karşılıklı eşleşme olacağı için örneğin 7 kişi katılırsa 6 kişi eşleşecek 7.kişi bu maçlardan sonraki turda maça dahil olacak ( tur atlayacak kısacası :) )
yada
sütuna yazılan isimleri karşılıklı eşleştirebileceğim bir kurada olabilir

yardımcı olabilirseniz çok teşekkür ederim...

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için bir sorum olacak örneğin 10 sporcu olduğunda 4 sporcu 1.turda 6 sporcu 2.turda eşleşiyor bu normal mi? benim bildiğim 5 maç olur 1.turda, ancak 11 sporcu olduğunda 5maç 1.turda 1kişide tur atlar ben mi yanlış biliyorum?

Son düzenleme:
Merhaba;
Tur eşleşmeleri bu şekilde olur.
10 sporcuda diyelim 2 şerli eşleştirdiniz ve ilk tur 5 maçla tamamlandı yani 5 galip var ve 2. tur için eşleşecek
O zaman ne olacak? 2-2 eşleşince 5. kişi ne olacak?
2. turda birine bay mı çektireceksiniz?
Ama bu sistem ile ilk tur düzeninden sonra artık herkes eşleşerek devam eder artık ne bay vardır nede tur atlayan...
(Basketbol ve Voleybolda kullanılan sistem bu)
İyi çalışmalar.

merhaba benim sistemim uzakdoğu sporları için olucak benim bu sporlarda bildiğim kadarıyla tek kalan sayı bay geçicek diğerleri 1.turda eşleşicek yani 11 sporcu varsa 10 kişi maç yapıcak kalan 1 kişi bay geçicek

Syn.sariserhan;
Öncelikle ekteki tablo bir çözüm değil.
11 sporcu katılımı olan bir müsabakayı sizin söylediğinize göre eşleştirdim. 3. turdaki eşleşmede rakipsiz müsabık oluştu.
Ekli dosyada 11 isim var. Bu isimleri sanal olarak sonuca götürün ve aynı tablo üzerinde yerleştirin. O zaman hangi sistemle eşleştirdiğinizin anlaşılması daha kolaylaşır.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Belli bir sayıdan sonra çoğu kişi bay görünüyor. Bunu nasıl aşabiliriz? Yani kişi sayısı 50den fazla olan bir kura çekeceğim zaman bu programı kullanabilir miyiz?

Geri