• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Fikstür le ilgili bir iki soru

Excel Vers. ve Dili
Office 365 (Türkçe)
Ekteki daha önce bir arkadaşımız hazırlamıştı. iyi oluyordu. bazı ihtiyaçlarımız oldu dosya üzerinde dosya açılınca tek fikstür seçilince orada hep default olarak hep grup a1 a2 a3 diye açılıyor. bunu değiştirmeye kalktığımızda read-only mesajı veriyor. korumayı kaldırmamızı istiyor. şifresini bilmiyorum tabii.
birde grupları girip takımlar fikstür belli olunca ve sonuçlar girilince yine sıralama yap dyeinc eolmuyor nasıl çözülür.

Ekli dosyalar

Selam

Gördüğüm kadarıyla şifreli bir koruma yok. Araçlar-Koruma-Sayfa korumasını kaldır' ı seçerseniz istediğinizi yapabilirsiniz. Ayrıca sıralama çalışıyor gözüküyor.

Tamam herşeyde 3li, 6li, 7li fikstür seçtiğimde tamam 5 li fikstürü seçtiğim zaman run time error 424 hatası veriyor. nasıl çözülür bu sorun.

Hocam sadece 8 takım için yapayım.maçlar ev-deplasman mı olacak

En fazla kullndığımız fikstür 3,4,5 lü mümkünse bunlar olabilirmi. Turnuva bugün başlamıştı yetiştirebilirmiyiz. acaba.Müsabakalar tek devreli lig usülü yanii her takım diğer takımlarlar la 1 er maç yapıyor.

Tekrar selam

Kendi dosyanızın hata giderilmiş hali.

Ekli dosyalar

Hocam 4 lü grup yaptım.ancak 2li averaj mevcut değil.ona uğraşmak gerekir.belki çözüm makro ile olabilir.l3:l21 satırlarına takımları yazmanız gerekiyor.fikstür manuel olsun dediğiniz için hazırlamadım

Ekli dosyalar

Geri