Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Omer bey,
Bizim ricalar bitmez. Bir konudada yardim ederseniz bayaga bir yol katedecegim.
C sutunu icin renk islemi tamam, asagadaki formulu D sutunu icin kosullu bicimlendirme uyguladim. Sarta gore D sutununda yazilar beyaz olacak.
Amacim kullanici kirmizi kutu icine yazi yazdiginda D sutununda isimler ciksin.
Sayenizde gelisisyoruz.
Iyi calismalar.
D4: D40 arasını seçin ve yazın rengini beyaz olarak değiştirin. Daha sonra aynı aralıkta bulunan koşullu biçimlendirmeye girerek yazı tipi rengini siyah olarak değiştirin..
Omer bey merhaba,
Inanin iki gunden bu yana ugrasiyorum, artik pes ettim. Fiksturler cift basamakli sayilardan olusuyor (2 nin karesi seklinde)..
Kosullu bicimlendirmede soyle bir mantik olabilir mi? 1.2. siradaki isimin ortasindaki kutu renklensin tabi D2 deki rakama gore..
Ekteki dosyada C sutunu tamam, D2 deki degere gore renk kombinasyonu calisiyor.
E,G,I,K,M sutunlarini yapamadim. 128 sayisi maximum.
Omer bey musait zamaninizda zaman ayirabilirseniz memnun olurum. Tenis kulubunde yillarca kullanilacak bir calisma olabilir. Kuluple iliskim sadece uyesiyim ve tenis severim.
Saygilarimla.
Omer bey merhaba,
Cok tesekkur ederim. Yaklasiminiz ve yardimseverliginiz gercekten takdir edilecek bir durum. Calismalarinizda basarilar dilerim. Saygilar.
Bilgi: 2 nin karesi seklinde fikstur sayisini tamamlamak icin ornegin seri basi oyuncular icin birkac tane bye yaziliyor.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.