Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba;
Tablonuzda;
VARDİYA sekmesinde;
ADI SOYADI,GÖREVİ ve tarihlerin altında ise;
GÜN (Galiba bu gündüz oluyor)
GECE
İZİN verileri var.
Yani isteğinizde belirttiğiniz gündüz izni yada gece iznini belirleyecek bir kriter yok.
Önerim;
Bu İZİN yazılarını "GÜ-İZİN" , "GE-İZİN" şeklinde düzenleyin.
Tablonuzu yeniden yükleyin.
İyi çalışmalar.
Merhaba;
Eki deneyin. (sayfalardaki uyarıları dikkate alın)
Not: Galiba her gün için bir sayfa kullanacaksınız.
Mevcut sayfayı çoğaltmak için;
"1" sayfa sekme adınının üzerine gelin.
-Sağ tuş ile açılan pencerede "taşı veya kopyala" ya basın.
-Kopya oluştur kutucuğunu onaylayın ve (sona taşı) 'yı işaretleyerek tamam butonuna basın.
-İşlemi doğru yaptıysanız yeni sayfanız oluşmuştur.
-Sayfa adını değiştirin.
-yeni sayfadaki butona sayfadaki makroyu bağlayın.
2. Not: "İÇCi" ne?... Bunun doğrusu benim bildiğim İŞÇİ ben sayfanızdakileri düzelttim. Bundan sonrakini doğru kullanırsınız. (makroda bu kelimeyi mukayese ediyorum)
merhaba bir formülle ilgili yardıma ihtiyacım oldu.foruma 4-5 defa ayrı ayrı alanlara yazdım ama kimseden cevap alamadım umarım yardım edebilirsiniz. benim sorunum mola zamanlarını çalışma saatlerinden düşecek bir formül
personelin üretimlerini kontrol etmek amacı ile hazırlanan tabloda çalışma saatlerinin toplamından mola saatlerini otomatik olarak düşürmek istiyorum. bu çok zaman kaybına ve kafa karışıklığına yol açıyor
ör/ çalışma saatleri 08.00-18.00 arası şu an mola saatleride 09.50-10.00 / 12.00-12.30 / 14.20-14.30 / 16.20-16.30 arası bu konuda yardımlarınızı acilen bekliyorum. şimdiden teşekkür ederim. http://s4.dosya.tc/server/aoCqLw/YARDIM.xlsx.html
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.