• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

feğer formülü

Excel Vers. ve Dili
Excel Vers. ve Dili Ofis 2016 TR 64 Bit
ekteki çizelgede eğer formülü ile işimi kolaylaştırabilir miyim açıklama dosyanın içinde yazılmıştır.
ilginize teşekkürler.

Ekli dosyalar

Merhaba;
Tablonuzda;
VARDİYA sekmesinde;
ADI SOYADI,GÖREVİ ve tarihlerin altında ise;
GÜN (Galiba bu gündüz oluyor)
GECE
İZİN verileri var.
Yani isteğinizde belirttiğiniz gündüz izni yada gece iznini belirleyecek bir kriter yok.
Önerim;
Bu İZİN yazılarını "GÜ-İZİN" , "GE-İZİN" şeklinde düzenleyin.
Tablonuzu yeniden yükleyin.
İyi çalışmalar.

formul

Hocam izinli bir gün öncesinden alması gerek mesela bir gün öncesi gündüz ise gündüz izinli gece ise gece izinli

Merhaba;
Eki deneyin. (sayfalardaki uyarıları dikkate alın)

Not: Galiba her gün için bir sayfa kullanacaksınız.
Mevcut sayfayı çoğaltmak için;
"1" sayfa sekme adınının üzerine gelin.
-Sağ tuş ile açılan pencerede "taşı veya kopyala" ya basın.
-Kopya oluştur kutucuğunu onaylayın ve (sona taşı) 'yı işaretleyerek tamam butonuna basın.
-İşlemi doğru yaptıysanız yeni sayfanız oluşmuştur.
-Sayfa adını değiştirin.
-yeni sayfadaki butona sayfadaki makroyu bağlayın.

2. Not: "İÇCi" ne?... Bunun doğrusu benim bildiğim İŞÇİ ben sayfanızdakileri düzelttim. Bundan sonrakini doğru kullanırsınız. (makroda bu kelimeyi mukayese ediyorum)

İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

formul

hocam eline sağlık çok güzel oldu ancak bunu makro olarak değilde eğer formülü ile yapabilir miyiz.
ilgin ve alakan için teşekkürler.

merhaba bir formülle ilgili yardıma ihtiyacım oldu.foruma 4-5 defa ayrı ayrı alanlara yazdım ama kimseden cevap alamadım umarım yardım edebilirsiniz. benim sorunum mola zamanlarını çalışma saatlerinden düşecek bir formül
personelin üretimlerini kontrol etmek amacı ile hazırlanan tabloda çalışma saatlerinin toplamından mola saatlerini otomatik olarak düşürmek istiyorum. bu çok zaman kaybına ve kafa karışıklığına yol açıyor
ör/ çalışma saatleri 08.00-18.00 arası şu an mola saatleride 09.50-10.00 / 12.00-12.30 / 14.20-14.30 / 16.20-16.30 arası bu konuda yardımlarınızı acilen bekliyorum. şimdiden teşekkür ederim.
http://s4.dosya.tc/server/aoCqLw/YARDIM.xlsx.html

Kardeş cizelge yaptq gonder nasıl bir cizelge olacak ona göre yardım edilir

Geri