• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Fatura

Excel Vers. ve Dili
2003-Türkçe
Merhaba üstadlarım iyi geceler.
Bi fatura tasarımı yapmaya çalışıyorum ama takıldığım yerler oldu.Dosyayı ekledim,gerekli açıklamalayı yazdım.Yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim.
Ekli dosyayı görüntüle Fatura_Tasarım.xls

Merhaba
İnceledim ama maalesef olmamış.k9 hücresine tıklayıp ikinci bölgeyi seçtiğimiz zaman eklediğiniz veri doğrulamada 2. bölge müşterileriçıkmıyor sadece 1. bölgeyi gösteriyor. Yazıyla yazılması gereken tutar bölümünde yalnız ..... TL diye yazması gerekiyor.
Elinize sağlık gecenin bu vakti uğraştınız sizde.Anlattığım şekilde düzenleyebilir miyiz acaba dosyayı?

Teşekkürler hocam elinize sağlık.tam istediğim gibi olmuş.minnettarım size...

Selamlar,

Bende bir örnek dosya hazırlamıştım. Alternatif olarak incelermisiniz.

"Urunler" ve "Musteriler" sayfalarınızdaki ürün grubu ve bölge sütunları sıralı durumda. Ben karışık girişlerde de sağlıklı çalışması için "Z" sütununu yardımcı sütun olarak kullandım. Ve bu sütuna dinamik alan tanımlaması uyguladım.

Siz "Fatura" sayfasında K9 ve K10 hücrelerinde seçim yaptıkça gruplar yenilenecektir.

Ekli dosyalar

Teşekkürler hocam,gayet güzel olmuş;elinize,emeğinize sağlık.Hazırladığınız dosyanın birkaç yeri benim için gayet faydalı oldu.
Hocam sizden bir ricam daha olacaktı.fatura sayfasının h9,h11 hücrelerine çift tıklayınca açılacak bir takvim ekleyebilir miyiz acaba?Forumdaki çalışmaları inceledim ama bir türlü kendi dosyama entegre edemedim.Takvim olayını halledersek çalışma tamamlanmış olurdu.

Evet sayın hocalarım fatura sayfasının h9 ve h11 hücrelerine takvim ekleyebilir miyiz acaba:d

Selamlar,

#10 nolu mesajımdaki dosyaya takvim uygulamasıda eklenmiştir. İncelermisiniz.

Harikasınız hocam teşekkürler elinize sağlık

Geri