Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yeni bir isyeri acmak istiyorum ve bazi özelliklere sahip bir cesit fatura basim sayfasi lazim bana. Bu konuda bana yardimci olabilecek excel den iyi anlayan bir arkadas ariyorum. ücretlide olabilir.
Tesekkür ederim fedeal, ayrica Usakli bir hemserimin cevap yazmasida ayrica sevindirdi beni
Internette bir dosya buldum ve biraz degistirdim ama hala bazi islemleri nasil yapabilecegimi blmiyorum. Bunlardan en önemlisi su:
faturaya bir hizmet eklemek istedigimde sadece zaman birimi vermek istiyorum ve bu birim faturada otamatikmen adete dönüsmeli. yani söyle: 1 saat 10 adet olarak gösterilecek, yani yarim saat yazarsam faturada 5 adet olarak görülecek.
http://www.excel.web.tr/f48/makro-hatalar-ve-yapmak-istedigim-seyler-t68705.html
ikinci mesajdaki dosyayı inceleyin istediginiz böyle bir şey olabilirmi?
çalışmada istediginiz şey müşteri adres telefon bilgileri ürün bilgileri vs. ?
yarım saati 5 adete çevirmek kolay ama birimi dakika olarak girip dakika fiyatı üzerinden 30*birim fiyat diye yada 0,5*saat birim fiyatı diye aynı dosyada hesaplana bilir.dosyayı inceleyin uyan uymayan yerlerini düzenleriz.bu arada ben uşakta yaşayan bir izmirliyim izmirde yaşayan bir uşaklıyla karşılaşmak beni sevindirdi.saygılar.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.