Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkdaşlar ekte verdiğim faturada miktar birim fiyatla çarpsın toplama otomatik olara verilsin
bide toplam %18 kdv oranıyla çarptığında gnel toplam verilsin
rica ediyorum
tşkler
arkdaşlar ekte verdiğim faturada miktar birim fiyatla çarpsın toplama otomatik olara verilsin
bide toplam %18 kdv oranıyla çarptığında gnel toplam verilsin
rica ediyorum
tşkler
para cinsi dolar olmalı$
5. mesajdaki dosyayı sizin orjinal dosyanızda gerekli düzenlemeleri yaparak tekrar yükledim. bende şu an a-4 formatında görülüyor.
kdv ile ilgi ise sarı ile boyadığım KDV oranını siler veya %0 - %1 - %6 - %8 - %18 olarak değiştirirseniz ilgili KDV değeri de değişecektir. bu noktada 18 yerine 0 yazmanız (% işareti koymadan) sizin kdv ayırmamanız anlamına gelicektir. bu tamamı ile sizin insiyatifinizdedir.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.