• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Fatura Takibi

Excel Vers. ve Dili
2007 Türkçe
Yapılan işlerin fatura kesilip kesilmediğini kontrol etmek için bir takip çalışmasına ihtiyacımız var. Ekte taslağı gönderdim, kısaca anlatmak gerekirse, No, Firma İsmi, İşin Adı ve Bedeli sütunları var. No kısmına faturasını keseceğim iş numarasını girdiğimde firma ismi ve işin adı bilgilerinin textboxlara gelmesini sağlayabilir miyiz ? Fatura kes butonuna tıkladığımda o işi faturası kesilenler sayfasına aktarabilir miyiz ? Faturası kesilmeyenleri de görebilirsek iyi olur.

İyi çalışmalar

Ekli dosyalar

• Fatura.xls
    Fatura.xls
    35 KB · Görüntüleme: 72
  • khg cvbnv.JPG
    khg cvbnv.JPG
    18.2 KB · Görüntüleme: 32
Yapılan işlerin fatura kesilip kesilmediğini kontrol etmek için bir takip çalışmasına ihtiyacımız var. Ekte taslağı gönderdim, kısaca anlatmak gerekirse, No, Firma İsmi, İşin Adı ve Bedeli sütunları var. No kısmına faturasını keseceğim iş numarasını girdiğimde firma ismi ve işin adı bilgilerinin textboxlara gelmesini sağlayabilir miyiz ? Fatura kes butonuna tıkladığımda o işi faturası kesilenler sayfasına aktarabilir miyiz ? Faturası kesilmeyenleri de görebilirsek iyi olur.

İyi çalışmalar

ekli dosyayı kontrol ediniz.

Ekli dosyalar

Emekleriniz için çok teşekkür ederim Halit Bey.
Yalnız bir iki ricam daha olacak sizden.
Aynı iş emri numarasına bir daha fatura kesilmese iyi olur aslında.
Birde faturası kesilmeyenler sayfasında kesilmeyenleri görebilir miyiz ?
Teşekkür ederim.

ekli dosyayı kontrol ediniz.

Ekli dosyalar

Son halini ekte gömderiyorum.

Birde fatura kesilmeyenleri butona tıkladığımda listboxta gösterebilir miyiz ?

Ekli dosyalar

• Fatura DENEME.rar
    Fatura DENEME.rar
    17.5 KB · Görüntüleme: 26
  • foto.JPG
    foto.JPG
    25.2 KB · Görüntüleme: 7
Son düzenleme:
siz dosyayı kontrol etmemişsiniz bu dediğinizi zaten yapıyor

siz dosyayı kontrol etmemişsiniz bu dediğinizi zaten yapıyor

Ettim Halit Bey, faturası kesilmeyenler butonuna tıkladığımda listbox boş görünüyor.

Kayıt sayfasındaki verileri seçip fatura kes dediğimde faturası kesilenler sayfasına atıyor ve listboxtada görüntülüyor ama faturası kesilmeyenler butonuna tıkladığımda listbox boş görünüyor.

Belki birşeyleri yanlış veya eksik yapıyorum kusura bakmayın lütfen,yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkür ederim.

Ettim Halit Bey, faturası kesilmeyenler butonuna tıkladığımda listbox boş görünüyor.

Kayıt sayfasındaki verileri seçip fatura kes dediğimde faturası kesilenler sayfasına atıyor ve listboxtada görüntülüyor ama faturası kesilmeyenler butonuna tıkladığımda listbox boş görünüyor.

Belki birşeyleri yanlış veya eksik yapıyorum kusura bakmayın lütfen,yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkür ederim.

faturası kesilmiyenler ;
kesilmiyenler sayfasındanmı bilgiyi alacak yoksa kayıt sayfasındanmı bu bilgiyi alacak

ekli dosyayyı kontrol ediniz.

Ekli dosyalar

Ellerinize sağlık, çok teeşkkür ederim.
İyi çalışmalar.

Teşekkürler. :D

Geri