• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

fatura şablonu

Excel Vers. ve Dili
2003 Excel Türkçe
gönderdiğim fatura şablonunda yazmış olduğum cari bilglerinin numara yazarak gelmesini istyrum yardım ederseniz çok sevinirim

Ekteki Tabloyu İnceleyiniz

272 adet cari kaydı yapabiliyorsunuz. Satır sayısını artırdıkça cari kayıt sayısıda artacaktir.

Bol excelli günler.

güzel bi şablon olmuş fakat alttaki fatura tutarı yaıyla kısmındaki rakamlar calışmıyor örnekteki degeri 2 katına cıkardım formül ve sayılar degişti ama yazıyla olan rakam degişmedi

B47 Hücresine =YAZ(M45) formülünü yapıştırırsan işin hallolur.

Başka makro kodu ilave ettim.Bu daha kullanışlı oldu gibi.

Forum içerisinde rakamı yazıya çevirme ile ilgili çok güzel örnekler ve dosyalar var. Ararsanız bulursunuz. Gerçi arkadaşımız tablonuzu istediğiniz hale getirmiş.

Ama yinede bir eklenti gönderiyorum. Burdaki adımları kullanarak fonksiyon olarak ekliyorsunuz. İstediğiniz tabloda rakamı yazıya çevirebilirsiniz.

sayın mesuttasar cok güzel olmuş teşekkürler elinize emeginize saglık

çünkü

çünküm dosyalar silinmiş vaziyette. admin saolsun hepsini katletmiş. sebebide server'a verdiği yüktür oke...

yazık bende indiremiyorum dosyaları

Çok anlamsız silinmasi

çünküm dosyalar silinmiş vaziyette. admin saolsun hepsini katletmiş. sebebide server'a verdiği yüktür oke...

Biraz dikkat ve zaman harcayıp , üye olduktan sonra forum kurallarını inceleseniz , 2008 yılında oluşan bir hasardan dolayı daha önceki bilgi ve dosyaların zarar gördüğünü, bu nedenle indirilemediğini ancak çoğu konu içinde kodların da yayınlanmış olması ve kodların sayfada da gösterildiği yüzlerce başlık bulunması nedeni ile bunların kaldırılmadığını okurdunuz.

Sayın AIbatros, üstün teşhis yapmış ; ancak yanlış teşhis ve adminlerin nasıl cansiperane bu siteyi ayakta tutmaya çalıştığına biz şahidiz.

Problemli indirmede problemvar düzeltirmsn

Geri