• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Fatura izleme

Excel Vers. ve Dili
2007
Arkadaşlar ve ustadlarımız merhaba ;

Sizlere sorum şöyle olacak sayın Necdet Yeşertener ustadımızın yaptığı bir çalışma. Mesala beş gün kala ödemeye hücre nasıl renk ataması yapılıyor. E sutununa tıkladıgımızda durum sayfasına nasıl veri aktarımı yapılıyor. Lütfen yardımcı olurmusunuz. Sizin yaptıgınız bu tür çalışmalar bize ilham vererek balık yemeyi değil tutmaya sevkediyor. Yardımlarınız için şimdiden Allah razı olsun.

Sevgiler,saygılar

Ekli dosyalar

Merhaba,

Fatura ödeme günü geldikçe renk değiştirmesi Koşullu Biçimlendirme ile yapılmıştır.

Sayfada hangi hücrelerde koşullu biçimlendirme yapıldığını bulmak için

• F5
  • Özel
  • Koşullu Biçimler
ile bulabilirsiniz. Koşullu Biçimlendirme ile açıklamayı Excel Dersanesinde bulabilirsiniz.

Menu sayfasında E sütununa çift tıklandığında o satırdaki bilgiler Ödendi sayfasına aktarılıyor, bu da Menu sayfasındaki kodlardan kaynaklanıyor.

Menu sayfası sekmesine sağ tık yapıp kod görüntüle derseniz ilgili kodlara ulaşırsınız.

Merhaba,,

Necdet hocam, 2007 sürüm kullanıyorum tüm makroları etkinleştirdim. E sütununa çif tıkladığım halde aktarmıyor. Acaba sürüm farkındanmı oluyor. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim.

Saygılarımla.

Arkadaşlar super bir calışma fakat bir de buna özellikle faturalar ve banka kredileri vb. için son ödeme tarihi ekleyebilir miyiz.

Merhaba,,

Arkadaşlar yardım edebilirmisiniz?

Selamlar.

merhabalar,
yardımcı olabilir misiniz....
çok faydalı olacak emin olun.

Arkadaşlar super bir calışma fakat bir de buna özellikle faturalar ve banka kredileri vb. için son ödeme tarihi ekleyebilir miyiz.

gerçekten ustamız yapmış ellerine sağlık.:bravo:
sizin sorunuzun cevabı: "kodlar" bölümüne istediğiniz ödeme adını yazıp ödeme tarihi ekleyebilirsiniz...

kusara bakmayın, nasıl olacak çözemedim, yardımcı olabilir misiniz,

kusara bakmayın, nasıl olacak çözemedim, yardımcı olabilir misiniz,

7NxEe.jpg

hlod0.jpg

7Ss0M.jpg

ok çok tesekkur ederim, ben yanlış yorumlaşım :)

Geri