• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Fatura Girişli Cari Takip

Excel Vers. ve Dili
2003 Türkçe
Yapmak istediğimi resimli olarak anlatmaya çalıştım ekte taslağı var ama istediğim şeyi nasıl yapacağımı bilmiyorum . yardımlarınızı bekliyorum.
Not: İllaki istemiş olduğum bütün özelliklerde yardımcı olmanız gerekmez. Hangi kısmında yardımcı olabiliyorsanız o kısımda olun lütfen
7057.png

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Bana bu konuda yardımcı olan arkadaşa mail adresimi vereyim ne zaman isterse grafiksel bir tasarıma ihtiyacı olursa yardımcı olayım

Arkadaşlar halen desteğinizi beklemekteyim, yeni hali aşağıdaki ektedir

Ekli dosyalar

Arkadaşlar tam 1 ay oldu mesaj atalı 1 cevap alamadım, ben biraz birşeyler yapabildim ama faturayı yazıp kaydet butonuna bastığımda istediğim gibi yeni sekme açıyor ama 2. kez kaydet butonuna basarsam sürekli yeni sekme açmaya başlıyor durduramıyorum

Ekli dosyalar

arkadaşlar istediğim sadece yeni faturada kaydet e tıkladığımda o sayfayı aynı şekilde kopyalayıp yeni sekmede açsın, yazdır a tıkladığımdada yazdırsın

Arkadaşlar faturayı yazıp kaydet butonuna bastığımda istediğim gibi yeni sekmede kaydetiyor fakat şimdi bu yeni sekmede oluşan faturaları firma ünvanlarına göre otomatik listelemek istiyorum, yardımcı olabilecek varmı acaba

Ekli dosyalar

Geri