Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Değerli üstatdlarım
ekli dosyamda belirttiğim gibi farklı sayfalardan yapılan değişiklikleri bir sayfada toplamaya çalıştım ama beceremedim
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Sayın hocam öncelikle ilginize teşekkür galiba konuyu eksik anlattım şöyleki
sayfa1 a1 ocak ise sayfa2 a1 ocak olacak bu tamam yalnız tekrar sayfa 1 a1 de bu kez şubat yazılınca sayfa2 a2 ye şubat yazacak olun bir önce sayfa2 a1 e yazılan ocak silinmeyecek
yani sayfa1 a1 de yazılan ay isimlerini sayfa2 a1 den aşağıya doğru sıralayacak ve sayfa3 deki rakam ne ise sayfa2 de yazılan ayın karşısına geçecek
değerli üstadım verdiğiniz kodları benim dosyama uyarladım ama çalışmadı
bi göz atın diyecem ama utanıyorum
hoşgörünüze sığınarak bigöz atar mısınız bi zahmet
değerli üstadım verdiğiniz kodları benim dosyama uyarladım ama çalışmadı
bi göz atın diyecem ama utanıyorum
hoşgörünüze sığınarak bigöz atar mısınız bi zahmet
Selamlar,
Syn. argo619, böyle söyleyerek siz beni utandırıyorsunuz. Bu işi zevkle yapmasam, hiç cevap vermem zaten... Bu nedenle lütfen soru sormaktan çekinmeyiniz. Aksine, soru sormanız beni fazlasıyla memnun eder. (Yardımcı olabilirsem ne mutlu.) Bu işi öğrenene kadar, üstatların kafasını az ağrıtmadık.
Bu arada dosyanız ekte. Kodlarla ilgili merak ettiğiniz bir husus varsa sorabilirsiniz.
Saygılar...
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.