Merhaba Üstadlarım Amacım ekteki örnek dosyada Yeni ve AnaData adında 2 sheetim var . AnaDatada Sabit bir barkod datam var. bir macro ile yeni sheetine attığım barkodları AnaData sheetinden kontrol edecek varsa yanlarına bir kolona OK atacak ve yeni sheetteki eşleşen barkodun yanında olan tarihi de OK yazdığı kolonun yanına yazacak..Varsa eşleşmeyenleri olmayanlar sheetinde listeleyecek..
Sonrasında bende dosyayı kaydedip kapatıcam. Yeni sheetine yeni barkod gelince yeni barkodları atıcam yine aynı işlemleri yapacak ancak daha önce OK ve tarih attığım bakolara dokunmayacak onlar aynen kalacak yani OK ve tarih olmaynlardan eşleştirip yanlarına OK ve tarihi atacak bunu makro çalıştırdığımda bu şekilde yapmasını istiyorum..
Şimdiden yardımlarınız için Çok ama Çok teşekkür ederim.
Dosyam Ektedir.
Sonrasında bende dosyayı kaydedip kapatıcam. Yeni sheetine yeni barkod gelince yeni barkodları atıcam yine aynı işlemleri yapacak ancak daha önce OK ve tarih attığım bakolara dokunmayacak onlar aynen kalacak yani OK ve tarih olmaynlardan eşleştirip yanlarına OK ve tarihi atacak bunu makro çalıştırdığımda bu şekilde yapmasını istiyorum..
Şimdiden yardımlarınız için Çok ama Çok teşekkür ederim.
Dosyam Ektedir.