• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Farklı sütunlardan veri çekerek rapor oluşturma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan aumur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
EXCEL2007
İyi Günler,

Ekteki dosyanın veri sayfasındaki bazı bilgileri diğer sayfadaki tabloya çekerek sıralamak istiyorum.
Forumlardan eğer , düşey ara, veri doğrulama ve ad tanımlama ile ilgili birçok konuyu okudum örnekleri inceledim fakat istediğim formatta kendim yapamadım.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Ekli dosyalar

Merhaba
Veri sayfasına ne kadar veri gireceksiniz_?
Aylık olarak mı tutacaksınız yoksa tüm veriler mi olacak.
Bunu sorma sebebim formül ile ilgilendiğiniz için.
Çok veri olacaksa makro ile yapayım.

Veri Sayfasına günlük veri girişi yapılacak. şu an kullandığım veri sayfam 15000e kadar gidiyor. Ben normalde bu listeyi carileri süzerek kullanıyorum ama bu şekilde kullanınca bir çıktı almam gerektiğinde aradaki diğer görünmesini istemediğim sütünları silmek zorunda kalıyorum.

ilginize teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Veri Sayfasına günlük veri girişi yapılacak. şu an kullandığım veri sayfam 15000e kadar gidiyor. Ben normalde bu listeyi carileri süzerek kullanıyorum ama bu şekilde kullanınca bir çıktı almam gerektiğinde aradaki diğer görünmesini istemediğim sütünları silmek zorunda kalıyorum.

ilginize teşekkür ederim.

Merhaba
Eki inceler misiniz_?
Seçim yaptıkça aktarım yapacaktır.

Ekli dosyalar

Tam istediğim gibi olmuş.
Çok teşekkür ederim, ellerinize sağlık.

Merhaba
Eki inceler misiniz_?
Seçim yaptıkça aktarım yapacaktır.

Üstad yaptığınız dosyanın nasıl formüllendiğini öğrenmek istiyorum.Faydalı olacak bir bilgi benim için.Mantığını anlatabilir misin veya konusu varsa oraya bakarım.

Teşekkürler

Üstad yaptığınız dosyanın nasıl formüllendiğini öğrenmek istiyorum.Faydalı olacak bir bilgi benim için.Mantığını anlatabilir misin veya konusu varsa oraya bakarım.

Teşekkürler

Merhaba
Dosyada Vba kodu kullandım anlıyorsanız. Sayfanın kod bölümüne bakın.
Bilmediğiniz bir konu ise lütfen konu açarak yardım isteyin. Mutlaka ilgilenecek birileri çıkar doğru açıklama ve başlık seçildiği takdirde.

Geri