• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Farklı sütunlardaki ve farklı shetlerdeki verileri süzerek toplama

Excel Vers. ve Dili
2007 türkçe
Merhaba arkadaşlar, Ekte gönderdiğim dosyada bana yardımcı olabilirmisiniz.Şimdiden teşeklürler.

Sorun şu: satınalma kdv dökümü sayfasında G,J,M sürunlarındaki kdv oranı 0 olanların F,I,L sütunlarındaki kdv matrah rakamlarının toplamı alınsın
1 lik olan matrahları 8 lik olan matrahları ve 18 lik olan matrahları da aynı şekilde oradan veri olarak almak istiyorum
aynı şekilde kdv rakamlarını da almak istiyorum.

Aynı şey satış fatura dökümleri içinde geçerli

Ekli dosyalar

merhaba,

bu konuya , başka bir başlık altında açılmış bir sorunun içinde cevap vermiştim. Burada da aynı dosyayı ek te gönderiyorum..

kolay gelsin..

Son düzenleme:
üstadım teşekkür ederim lakin, şatış ve alış fatura dökümünde bulunan (-)negatif olanrakamlar dikkate alınmayacak.

üstadım alıştan iade yazdığım yere satınalma fatura dökümleri içersindeki toptan alış faturasındaki matrahlar ve kdv gelecek.(0-1-8-18 lik beraber)

satış iade dediğim yere ise toptan satış iade faturasındaki negatif rakamlar artı olarak gelecek.Matrah toplamları aynı şekilde toplanacak kdv aynı şekilde toplanacak.

- (negatif ) olan rakamlarda icmal dökümünde pozitif rakam olarak çıkacak. Hem alış hem satış iadedeki düşünce aynı.

üstadım burada kdv oranında değil de fatura türünden verileri getireceğiz.Eksi veri olduğu için icmal dökümünde normal rakam gözükecek.

Şimdiden çok teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

merhaba,

neler olacaksa , hepsini bir defada yazınız ki , bir defada hepsini yapalım. ilk mesajınıza bakarsanız sadece bkolonların toplamı vardı. Şimdi negatifler ve iadeler geldi. örneğin iade satın alma , toptan satın alma satırlarda yok. saydırma işlemi yapılacak , bunun yazım formatı nedir.Arada boşluk var mıdır? TSatış iade de Toptan Satış lar mı yoksa Toptan Satış iade ler mi toplanacak. İade olmayan ilk toplamlarda satırların komplesi mi toplanacak(negatifler hariç) vs....
kolay gelsin...

merhaba,

2 no lu mesajdaki ek yeni isteklerinize göre güncellenmiştir.

kolay gelsin..

üstadım toptan satış iade faturaları için yaptığın aynı şey sağ taraftaki toptan satın alma iade faturası içinde gecerli olacak. Teşekkürler.

Dosyanın son halini gönderiyorum.

Ekli dosyalar

Sakman26 sorunuma geri döünüş yapabilirmisin . çok acillll..

Teşekkürler.

Geri