• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Farklı sayfaları tek sayfada yazdırmak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan HAKANP
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar.

Bir excel çalışma kitabımda birden fazla çalışma sayfası ve bu sayfalarda tablolarım var. Bu sayfalardaki tabloları tek bir sayfada yazdırmak için en sona bir icmal sayfası oluşturarak icmal sayfasına formülle diğer sayfalardan vei çekiyorum. Ancak diğer sayfalarda tablo yada satır sütün değişikliklerinde icmal sayfasında otomatik biçem ve diğer değişikler aktarılmıyor.

Bu sebeple farklı sayfalar tek sayfada yazdırılabilir mi?

Örnek dosya ektedir

Açıklamalı örneği ekledim. Yanlız sizlerden ricam vereceğiniz örnek yada düzenlenmiş tabloları rar,zip formatında değilde direkt xls uzantılı olarak eklmeniz. Aksi takdirde filitreye takılıyorda :)

Açıklamalı örneği ekledim. Yanlız sizlerden ricam vereceğiniz örnek yada düzenlenmiş tabloları rar,zip formatında değilde direkt xls uzantılı olarak eklmeniz. Aksi takdirde filitreye takılıyorda :)
İcmal sayfasındaki butonlara basınız.
A4 kağıdına yazdırınız.(Dikey olarak).:cool:
Ekli dosyayı inceleyiniz.:cool:

Dosyanız ekte.

Dosyada;

Data/List - Veri/ Liste ve Dinamik alan uygulamaları kullanılmıştır.

Bu konular için Excel Dersanesi'ne bakın.

.

Süzme sonrası aktarım.

Öncelikle örnek için teşekkür ederim. Bi ricam daha olacak, ekteki dosyada örneklendiği gibi, süzülen veriyi, süzme başlıkarından biri esas alınarak, icmal sayfasına aktatılması konusunda da yardımınıza ihtiyacım var. Ancak süzülen veri aktarılır iken tüm süütnlar değilde sadece bir kaçı aktarılacak. Aktarılan sayfadaki süzme başlıkları sabit değerlerdir, bunların yerleri dahil olmak üzere hiç değişmeyecektir.

Zor bir işlem gibi görünüyor itiraf ediyorun ancak bu forumdan öğrendiğim kadarıyla exceL de yapılamayacak bir şey yok. :)
Saygılar.

Rica

Arkadaşlar bir ilgilenen olursa sevinirim. İnanın bu işlemi otomatik hale getirmek bize mesai saatinden en az 2 saat kazandıracak. Çünkü normal şartlarda bu işlemi süz > kopyala > özel yapıştır > değerleri komutları ile yapıyoruz çok zor oluyor

Teşekkür

Sanırım kimse ilgilenmeyecek. Yine de çok teşekkür ederim

Geri