• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Farklı sayfalardan veriler arayarak liste oluşturmak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ERRİC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ERRİC

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
OFFİCE 2009
Ekte göndermiş olduğum çalışmada bir yakıt istasyonuna aittir. Günler itibariyle dökülmüş olan sayfalarda satış dökümlerinde ayrı ayrı cari hesap isimleri ve karşılığında tutar ve pompa noları var bu ayrı sayfalarda dökülen cari hesap isim ve tutarlarını ay toplamı olarak en sonda bir sayfada toplayabilirmiyim lütfen çok önemli daha öncedeforumda sorum oldu fakat cevap alamadım ilginiz için teşekkrüler şimdiden

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Selamlar,

İstediğiniz raporun küçük bir örneğini dosyanıza eklermisiniz.

istediğiniz dosya ekte sunulmuştur ilginiz için çok teşekkürler (örnek çalışma dosyasını küçültüp zipleyerek gönderdim)

Ekli dosyalar

Merhaba korhan bey düz istediğiniz listeyi ofis dışında olmam nedeniyle geç gönderebildim müsaitseniz çok önemli lütfen bekliyorum veya başkası ilgileniyor mu daha tam anlamıyla formu aktif kullanamıyorum aradığım kaynaklara ulaşabiliyorum site için teşekkür ederim fakat bir grup mu kurmak gerekiyor cevap alabilmek için veya başka bir yolu mu var onu da bilmiyorum teşekkürler

Selamlar,

Ekteki örnek dosyayı incelermisiniz.

Düzgün rapor alabilmeniz için bütün günlük sayfalarınızın aynı formatta olması gerekiyor.

Sayfalarınızda bazı veriler tarih gibi gözüksede aslında tarih değiller. Doğru sonuçlar elde etmek için bu hücreleri düzeltmeniz gerekiyor.

Uygulanan kod; (Boş bir modüle uygulayınız.)

Kod:
Option Explicit

Sub ÖZET_RAPOR()
    Dim S1 As Worksheet, Sayfa As Worksheet
    Dim X As Integer, Satır As Long

Application.ScreenUpdating = False

Set S1 = Sheets("CARİ")
    Satır = 3

S1.Range("A3:G65536").Clear

For Each Sayfa In ThisWorkbook.Worksheets
        If IsDate(Sayfa.Name & "." & Year(Date)) = True Then
            For X = 3 To 42
                If Trim(Sayfa.Cells(X, 1)) <> "" Then
                    Sayfa.Range("A" & X & ":G" & X).Copy S1.Range("A" & Satır)
                    Satır = Satır + 1
                End If
            Next
        End If
    Next

S1.Cells.EntireColumn.AutoFit
    Set S1 = Nothing

Application.ScreenUpdating = True

MsgBox "İşleminiz tamamlanmıştır.", vbInformation
End Sub

Ekli dosyalar

Merhaba Korhan BEY ilginiz ve vaktiniz için çok teşşekkür ederim inanın çok yarıdmcı oldunuz ve çok ii olmasam da öğretinizi uygulamaya çalışacağım başka sorum olursa tekrar rahatsız edeceğim emeğinize sağlık tekrar

merhaba Korhan bey ekte almış olduğum mailinize şubat ayı dosyamda uyguladım çok teşekkür ederim (son hali ekte) şimdi sorum şu mart ayına aynı çizelgeyi uyarlayacağım diğer sayfalarda veri doğrulama formülleriyle verilerim var sayfa adları sanki tarihmiş gibi o yüzden onları bozmadan 01.02.....28.02 olan çalışmamı mart ayı için 01.02....31.02 olarak adlar aynı kalmak ve 3 sayfa eklemek suretiyle güncelledim fakat formül yine çalışıyor ama 28.02 ye kadar ki kayıtları alıyor sayfa adlarında her hangi birinde değişme yapsam da bu yazdığınız makroyu değiştirmiyor sadece o üç günü de ilave etmesi için lütfen mart ayı çalışmamı da bir incelermisiniz teşekkür ederim İYİ GÜNLER
(MART AYI DOSYASINI KISALTMADAN TÜM SAYFALARI İLE GÖNDERDİM TEKRAR SİZİ RAHATSIZ ETMEYEYİM DİYE BİLGİNİZE SİPLİ DOSYA EKTEDİR.)

Ekli dosyalar

Geri