• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Farklı sayfalardan veri çağırma

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan licus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2003
Aynı klasör içerisinde bulunan farklı sayfalardan veri çağırmak istiyorum. Günlük olarak hazırladığım raporları ay sonunda hazırlayacağım tek bir sayfaya çağırmak istiyorum. Aşağıda nasıl yapmak istediğime dair bir kaç excel dosyası var. Yalnız bunu sayfaya girdiğimde otomatik yapmasını istiyorum. Bu konuda yardımcı olabilecek var mı acaba?

Ekli dosyalar

Sanıırım yardım edebilecek biri yok. teşekkür ederim yinede.

Aynı klasör içerisinde bulunan farklı sayfalardan veri çağırmak istiyorum. Günlük olarak hazırladığım raporları ay sonunda hazırlayacağım tek bir sayfaya çağırmak istiyorum. Aşağıda nasıl yapmak istediğime dair bir kaç excel dosyası var. Yalnız bunu sayfaya girdiğimde otomatik yapmasını istiyorum. Bu konuda yardımcı olabilecek var mı acaba?

Dosyanızı 2003 formatında gönderseydiniz çok kişi bakabilirdi

Ben bir adet düğme ekledim veri almak istediğin klasörü açılan pencereden seçiyorsun daha sonra veri alınıcak sayfayı seçiyorsunuz.

Ekli dosyalar

Halit ilgin için teşekkür ederim. Yapmış olduğun çalışma çok güzel yalnız benim düşündüğüm daha farklıydı. Kendi kullanmış olduğum sistemi yüklüyorum. Daha iyi anlayacağını düşünüyorum. Ben günlük cost raporları hazırlıyorum. Ay sonunda da bu raporlar için ay sonu raporu hazırlıyorum. Benim derdim bu ay sonu raporuna bilgileri tek seferde otomatik olarak alabilmek. Kullanmış olduğum bir makro var yalnız bu makro devamlı hata veriyor. Bir türlü çözemedim sorununu. Yapmış olduğum çalışmaya uygun bir makro arıyorum işin aslı.

Ekli dosyalar

Halit ilgin için teşekkür ederim. Yapmış olduğun çalışma çok güzel yalnız benim düşündüğüm daha farklıydı. Kendi kullanmış olduğum sistemi yüklüyorum. Daha iyi anlayacağını düşünüyorum. Ben günlük cost raporları hazırlıyorum. Ay sonunda da bu raporlar için ay sonu raporu hazırlıyorum. Benim derdim bu ay sonu raporuna bilgileri tek seferde otomatik olarak alabilmek. Kullanmış olduğum bir makro var yalnız bu makro devamlı hata veriyor. Bir türlü çözemedim sorununu. Yapmış olduğum çalışmaya uygun bir makro arıyorum işin aslı.

Öncelikle 5 gün sonra cevap yazmışınız ben konuyu unutmuştum.
1 nolu mesajdaki ekli dosya formatı farklı şimdi gönderdiğiriz farklı kodları 1. nolu mesajınzdaki formata göre yazmıştım.oysa şimdiki gönderdiğiniz dosyalar çok farklı Örnek dosyanız bire bir aynı olmasına özen gösteriniz.

Bu kodu denermisiniz.?

not:dosyalar ve rapor dosyası aynı klasörün içinde yanyana olması gerekiyor.

Kod:
Sub DosyalariListele1()
Klasor = ThisWorkbook.Path
Dim i As Integer
i = 7
For Each Dosya In CreateObject("Scripting.FileSystemObject").GetFolder(Klasor).Files
Dosya = Dir(Dosya)
If Dosya <> ThisWorkbook.Name Then
Cells(i, "E") = "='" & Klasor & "\[" & Dosya & "]Kapak'!R18C4"
Cells(i, "F") = "='" & Klasor & "\[" & Dosya & "]Kapak'!R18C6"
Cells(i, "G") = "='" & Klasor & "\[" & Dosya & "]Kapak'!R20C4"
Cells(i, "H") = "='" & Klasor & "\[" & Dosya & "]Kapak'!R20C6"
Cells(i, "I") = "='" & Klasor & "\[" & Dosya & "]Kapak'!R22C4"
Cells(i, "J") = "='" & Klasor & "\[" & Dosya & "]Kapak'!R22C6"
Cells(i, "K") = "='" & Klasor & "\[" & Dosya & "]Kapak'!R24C4"
Cells(i, "L") = "='" & Klasor & "\[" & Dosya & "]Kapak'!R24C6"
Cells(i, "M") = "='" & Klasor & "\[" & Dosya & "]Kapak'!R26C4"
Cells(i, "N") = "='" & Klasor & "\[" & Dosya & "]Kapak'!R26C6"
Cells(i, "C") = "='" & Klasor & "\[" & Dosya & "]Kapak'!R11C6"
Cells(i, "D") = "='" & Klasor & "\[" & Dosya & "]Kapak'!R12C6"
Cells(i, "B") = "='" & Klasor & "\[" & Dosya & "]Kapak'!R6C2"
i = i + 1
Dosya = Dir
End If
Next
End Sub

Önünde saygıyla eğiliyorum. Çok teşekkür ederim.

Geri