• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

farklı sayfalardan bilgi sorgulama

Excel Vers. ve Dili
TÜRKÇE
Merhaba arkadaşlar şöyle bir sorunum var
excelde hergüne bir sayfa açıyorum sayafaya ogün gelmesi gerekipte gelmeyen evrakların kodlarını yazıyorum bunu hergün yapıyorum ve hergüne bir sayfa açıyorum ancak ay içerisinde gelmesi gereken evraklar geliyor ve bende bu evrak kodlarının hangi günde olduğunu bulmak istiyorum öyle birşey yapmak istiyorum ki gelen evrak kodlarını örnekteki gibi gelenler sayfasına yapıştıracam sistem gelen sayfasındaki evrak kodunu götürüp hangi sayfadaysa o sayfadaki evrak kodunun bulunduğu hücreyi sarıya boyaycak

Ekli dosyalar

Buyurun.
Ad tanımlama yaparak koşullu biçimlendirme yaptım.
Sizde yeni sayfa eklediğinizde o sayfaya hemen koşullu biçimlendirma yapınız.:cool:
Dosya nız ektedir.:cool:
A1 hücresindeki koşullu biçimlendirme formülü

=EĞER(EĞERSAY(alan;A1)>0;1;0)

Ekli dosyalar

dosyanızıinceledim elelrinize sağlık ancak ben şunu yapmak istiyorum sayfa 1 ve sayfa 2 deki bilgiler sabit ben herhangi bir kodu gelen evrak kısmına yazdığımda örneğin bu kod sayfa 2 de ise sayfa 2 deki o hücre sarıya boyansın ben sizin dosyanızda sayfa 1 deki bir kodu gelen evrak sayfasına yazdığımda sayfa 1 deki hücre sarıya boyanmıyor birde öyle birşey olmalı ki her yeni eklenen sayfaya biçimlendirme falan yapılmamalı otomatik bütün dosyaya uygulanmalı bu tabloyu kullanacak olan excelden hiçbirşey anlamıyor her defasındada her sayfayı benim biçimlendirmemde zor

dosyanızıinceledim elelrinize sağlık ancak ben şunu yapmak istiyorum sayfa 1 ve sayfa 2 deki bilgiler sabit ben herhangi bir kodu gelen evrak kısmına yazdığımda örneğin bu kod sayfa 2 de ise sayfa 2 deki o hücre sarıya boyansın ben sizin dosyanızda sayfa 1 deki bir kodu gelen evrak sayfasına yazdığımda sayfa 1 deki hücre sarıya boyanmıyor
Bu doğru değil.
Şimdi denedim boyayıyor.Siz yanlış yazmışsınızdır.Copy paste yaparsanız çalıştığını görürüsünüz.

Geri