• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

farklı sayfalardaki veriyi tek sayfada toplamak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nzmsmz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
VBA
Merhabalar,

Kullandığım bir tabloda 1 sayfadaki veriyi düşey ara ile ansayfa diye adlandırdığım bir sayfaya çekiyorum

Yapmak istediğim yine düşey ara formulunu kullanarak 3 farklı sayfada ki veriyi tek sayfadaki tablonun içinde sıralamak.

Yani anasayfa adında bir tablom var. sayfa 1 deki b67 hücresideki toplam rakamları düşey ara ile ansayfadaki isimlerin karşısına çağırıyorum, burdaki sayfa 2 yi ve sayfa 3 ü birleşik olarak nasıl çağırabilirim

Birden fazla "Düşeyara" formülü yazıp aralarına + ekleyerek farklı sayfalardaki toplama ulaşabilirsiniz.

teşekkür ederim Korhan Bey onu denedim asagıdaki şekilde yazdım hata veriyor bir yerde birşeyi kaçıyorum araya birşeymi koymak gerekiyor.

=DÜŞEYARA(C:C;sayfa1!C:BQ;67;0)+DÜŞEYARA(C:C;sayfa2!C:BQ;67;0)+DÜŞEYARA(C:C;sayfa3!C:BQ;67;0)

=EĞERHATA(DÜŞEYARA(C:C;SAYFA1!C:BQ;67;0)+(DÜŞEYARA(C:C;SAYFA2!C:BQ;67;0)+(DÜŞEYARA(C:C;SAYFA3!C:BQ;67;0))) böyle denedim bunda hücreleri seçiyor ama "formulde 1 sağ veya sol ayırac eksik diyor eksik olan nedir

Aşağıdaki gibi deneyiniz.

Kod:
=EĞERHATA(DÜŞEYARA(C1;SAYFA1!C:BQ;67;0);0)+EĞERHATA(DÜŞEYARA(C1;SAYFA2!C:BQ;67;0);0)+EĞERHATA(DÜŞEYARA(C1;SAYFA3!C:BQ;67;0);0)

Evet şimdi oldu aradaki ;0) ve eğer hata lar eksikmiş, çok teşekkür ederim. :)

Geri