• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Farklı sayfalardaki verileri tek sayfada mükerrer ve boş satır olmadan sıralama

Excel Vers. ve Dili
Excell 2013 Tr
Üstadlar ben sayfa 1 ve sayfa 2 de bulunan verileri sayfa 3 de toplamak istiyorum. 2 sorunla karşılaşıyorum. Yapmayı beceremedim
1. Verilerin mükerrer olmaması gerekiyor.
2. Sayfa bir ve Sayfa2 de satır atlatılarak girilen veriler mevcut. Sayfa 3 de bu verileri alırken boş satırları göz ardı etmesi lazım. Yani sayfa ^deki bütün veriler satır atlatılmadan alt alta olmalı. 2 gündür uğraşıyorum ama halledemedim. Yardımlarınız için teşekkür ediyorum.

Ekli dosyalar

Hocam çok teşekkür ederim. Peki bunu makro ile yapılması mümkünmü. Tabi makro butonla değil otomatik olmalı. Cünkü burada ürün listeleri aylık değil yıllık olarak tutulacak. Buda ileride kitabın açılmasında sorun çıkartırmı. Birde özet sayfasında verileri isme göre sıralam yaptırmaya çalışıyorum. Fakat sıralam yapmıyor. Acaba formül olduğu içinmidir? Kısacası Özet sayfasındaki liste sırası sayfa sırasına göre değil, isim sırasına göre olmalı. Bunun için ne yapmam gerekli

Son düzenleme:
Merhaba;
Eki tekrar deneyin.
Sonuç almak istediğinizde özet sayfasında butona basın.

Not: Kodlar alıntıdır.

İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

Hocam çok teşekkür ederim. Ama bende asıl uygulamada sayfa yeri değiştiği için sorun oldu. Formüllü sistemi kullanıyorum kendime göre uyarlayamayı becerdim. Elinize emeğinize sağlık

Geri