• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Farklı Sayfadan Resim Almak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 1Al2Ver
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
64 Bit TR - Microsoft Office 365 - Win11 Home
Merhaba,

"Resim" sayfasında 12 adet resim var,

İsteğim, "RESİM" sayfasındaki resimlerden, "(YILLIK) Sıralama" sayfasında, ay adı tıklandığında ilgili aya ait olanının görülmesi,

Örneğin; "RESİM" sayfasındaki, ismi Resim 1 olan Ocak ayı resminin, "(YILLIK) Sıralama" sayfasında OCAK ayı (B1 hücresi) tıklandığında, bir açıklama kutusu gibi A1:F14 aralığını kapatmadan görülmesi,

NOT ;

1) Orj.dosyada ; "Satış" (Sayfa1), "(YILLIK) Sıralama" (Sayfa9), "RESİM" (Sayfa10) dur,

2) "RESİM" sayfadaki çizelgeler, excel'in Kamera özelliği ile kopyalanmıştır.

Teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Merhaba,

Çözüm rica ediyorum,

Teşekkür ederim.

Merhaba,

"Resim" sayfasında 12 adet resim var,

İsteğim, "RESİM" sayfasındaki resimlerden, "(YILLIK) Sıralama" sayfasında, ay adı tıklandığında ilgili aya ait olanının görülmesi,

Örneğin; "RESİM" sayfasındaki, ismi Resim 1 olan Ocak ayı resminin, "(YILLIK) Sıralama" sayfasında OCAK ayı (B1 hücresi) tıklandığında, bir açıklama kutusu gibi A1:F14 aralığını kapatmadan görülmesi,

NOT ;

1) Orj.dosyada ; "Satış" (Sayfa1), "(YILLIK) Sıralama" (Sayfa9), "RESİM" (Sayfa10) dur,

2) "RESİM" sayfadaki çizelgeler, excel'in Kamera özelliği ile kopyalanmıştır.

Teşekkür ederim.

.

Dosyanız ekte.

Ben Ocak ve Şubat ayını yaptım. Siz de buna bakarak diğer ayları uyarlayabilirsiniz.

.

Ekli dosyalar

.

Dosyanız ekte.

Ben Ocak ve Şubat ayını yaptım. Siz de buna bakarak diğer ayları uyarlayabilirsiniz.

.

Sayın yurttaş merhaba,

Çok ama çok teşekkür ederim, inanın ne kadar büyük bir yardım oldu, anlatamam, sağolun.

Sevgi ve saygılarımla.

Geri