Arkadaşlar Recep İpek Beyin SGK Formu üzerinde biraz oynayarak bana gerekli olan hale getirdim (umarım kızmaz). Yalnız benim sıkıntım üç farklı combo ver ve bunlara seçenekler yerleştirmem lazım. Ancak bunu nasıl yapacağımı bir türlü çözemedim aramlarımda da istediğim sonucu göremedim.
Private Sub UserForm_Initialize()
SGK_Turu.ListRows = 3
SGK_Turu.AddItem "SGK'lı Çalışan"
SGK_Turu.AddItem "SGK'lı Emekli"
SGK_Turu.AddItem "SGK Kurum Personeli"
With SGK_Turu
.SelStart = 0
.SelLength = Len(SGK_Turu)
End With
End Sub
burada sadece bir comboyu değerlendirebiliyorum. ancak benim elimde 2 adet combo daha var ve bunları da aktifleştirmek istiyorum.
Provizyon Numarası ve Yazdır combolarını sayfa içeriğinde ki gibi gerçekleştirmek istiyorum.
Birde çalışma sayfasındaki Web sayfasını görüntüle seçeneğini userforma ekleyip oradan çalıştırmayı düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Dosya ektedir.
Saygılarımla. Teşekkürler.
Private Sub UserForm_Initialize()
SGK_Turu.ListRows = 3
SGK_Turu.AddItem "SGK'lı Çalışan"
SGK_Turu.AddItem "SGK'lı Emekli"
SGK_Turu.AddItem "SGK Kurum Personeli"
With SGK_Turu
.SelStart = 0
.SelLength = Len(SGK_Turu)
End With
End Sub
burada sadece bir comboyu değerlendirebiliyorum. ancak benim elimde 2 adet combo daha var ve bunları da aktifleştirmek istiyorum.
Provizyon Numarası ve Yazdır combolarını sayfa içeriğinde ki gibi gerçekleştirmek istiyorum.
Birde çalışma sayfasındaki Web sayfasını görüntüle seçeneğini userforma ekleyip oradan çalıştırmayı düşünüyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
Dosya ektedir.
Saygılarımla. Teşekkürler.