• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Farklı kaydetsin

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ural66
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2021 TR
Arkadaşlar lütfen yardım.
Exelde bir formum var. (EKTE VERDİM) Ben bu forma göre 10 madde yazabiliyorum. sonra silip tekrar doldurup çıktı alıyorum herdoldurduğumda. Bir hata olduğunda tekrardan tüm formu yeniden doldurmak zorunda kalıyorum. Bir buton olsa ona tıklayınca tarihe göre faklı kaydetse belirleyeceğim klasöre. Ben de lazım oldukça oradan çeksem. Var mı böyle bir kod yada yazılım.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Güncel

Arkadaşlar konu güncel lütfen yardım eder misiniz.

Sayın ural66 merhabalar ben acemi bir excel kullanıcısıyım elimden geldiğince size yardımcı olmaya çalışıcam. istediğiniz farklı kaydetme olayı basit bir şekilde gerçekleştirilebilir. ama daha detaylı bilgiye ihtiyacım var mesela yaklaşık 10 madde yazdığınızı ifade etmişsiniz bu maddeleri sadece tarihe göremi kayıt edeceksiniz yoksa kullandığınız formuda değişken bir veriniz varmı çünkü aynı tarihle birden fazla kayıt yapamayız mesala BR3 hücresi değişkenmi 1 den başlayıp 1 artarak devammı ediyor eğer öyleyse işimize yarayabilir birde sildiğiniz hücreleri belirtirseniz bunralarında otomatik olaral silinmesini sağlayabiliriz

Selamlar arkadaşlar...
Forma açıklama ekleyip tekrar ekliyorum. Arkadaşlar buna benzer çok formum var ama hep düzenle farklı kaydetle uğraşıyorum. bazan da orijinalini bozduğum oluyor. tekrardan uğraşıyorum. o sebepten böyle birşey düşündüm eminim ki vardır ama bulmak da beceri işi bulamadım istediğim gibi bir şey. Yardımlarınız ve önerileriniz için şimdiden çok teşekkürler.

Ekli dosyalar

Geri