• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Farklı Kaydetme Sorunu

Excel Vers. ve Dili
Ofis 2019 Türkçe 64 Bit
Arkadaşlar bu formda farklı kaydet butonu ile gösterilen klasöre kayıt yapıyorum. Ancak 1. kayıttan sonra 2.sine sonuna 1,2,3 gibi rakam ekleyerek tekrar kaydetmesini istiyorum. Ama ikinci kayıtta yol bulunamıyor diye hata veriyor. İnceleyip yardımcı olur musunuz?

Ekli dosyalar

Arkadaşlar bu formda farklı kaydet butonu ile gösterilen klasöre kayıt yapıyorum. Ancak 1. kayıttan sonra 2.sine sonuna 1,2,3 gibi rakam ekleyerek tekrar kaydetmesini istiyorum. Ama ikinci kayıtta yol bulunamıyor diye hata veriyor. İnceleyip yardımcı olur musunuz?

Klasörün birinde Rehberlik Formları yazıyor bu klasör mevcuttur.
Klasörün diğerinde Dehberlik Formları yazıyor bu klasörü mevcut değildi.

C#:
dosyam = "D:\Rehberlik Formları\" & "Öğrenci Gözlem Formu-" & .Range("c5").Value & "_" & .Range("c2").Value & i & ".xlsm"
10 If evn.fileexists(dosyam) Then
i = i + 1
dosyam = "D:\Dehberlik Formları\" & "Öğrenci Gözlem Formu-" & .Range("c5").Value & "_" & .Range("c2").Value & i & ".xlsm"

Klasörün birinde Rehberlik Formları yazıyor bu klasör mevcuttur.
Klasörün diğerinde Dehberlik Formları yazıyor bu klasörü mevcut değildi.

C#:
dosyam = "D:\Rehberlik Formları\" & "Öğrenci Gözlem Formu-" & .Range("c5").Value & "_" & .Range("c2").Value & i & ".xlsm"
10 If evn.fileexists(dosyam) Then
i = i + 1
dosyam = "D:\Dehberlik Formları\" & "Öğrenci Gözlem Formu-" & .Range("c5").Value & "_" & .Range("c2").Value & i & ".xlsm"
Nasıl fark edemedim, kendime kızdım. Sizi de yordum. Kusuruma bakmayın lütfen

Geri