DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
merhaba
b3,d3,f3 hücrelerine yazdigim bilgilerin tek bir hücrede görünmesini istiyorum.örnegin b3-55, d3-45, f3-87 olsun.tek bir hücrede 554587 görünsün istiyorum. simdiden tesekkür ederim.
=BİRLEŞTİR("(02)";B3;"(12)";METNEÇEVİR(D3;"yyaagg");"(34)";F3)
="(02)"&B3&"(12)"&METNEÇEVİR(D3;"yyaagg")&"(34)"&F3
merhaba
tesekkür ederim Ihsan Bey ilginize. yalniz tarihte bir problem oldu. tarih görüntülemiyor.
haklisiniz yazarken ufak bir yerinde yanlis yazmisim simdi oldu. saglicakla kalin.
merhaba
öncelikle özür dilerim. göndermis oldugunuz dosyada tarihi degistirdigim zaman gene hata verdi. tarih yerinde yyaa yaziyor neyi yanlis yapiyorum. tesekkür ederim.
merhaba
öncelikle özür dilerim. Göndermis oldugunuz dosyada tarihi degistirdigim zaman gene hata verdi. Tarih yerinde yyaa yaziyor neyi yanlis yapiyorum. Tesekkür ederim.
merhaba
göndermis oldugunuz dosyada yapamadim. tarihi birlestirme islemi sonunda yil ay gün olarak görmek istiyorum. sizdeki dosyada oluyormu acaba. bana göndermis oldugunuz dosyada tarihi degistirdigim zaman yyaa yaziyor. tesekkür ederim.
merhaba
excel 2007 Türce kullaniyorum ama windows olarak Almanca bilgisayarim. hata da ordan kaynaklaniyor. formüldeki tarih kismini Almanca olarak degistirince her sey halloldu. kusura bakmayin sizide ugrastirdim.tekrar cok tesekkür ederim.hayirli aksamlar.