• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Farklı Excellerdeki İstenilen Sayfaların Datalarını Birleştirme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan bosweer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Excel Vers. ve Dili
2007 ingilizce
Merhaba arkadaşlar,

Benim elimde 2 farklı excel ve bu excelin içerisinde farklı isimlerde sayfalar var. Bu sayfalarda yıl-ay-tarih alanları var.
Her ay ilgili ayın datalarını alıp geçen ay ki datanın altına yapıştırıyorum. Bunu makro ile yapmak mümkünse desteğinizi rica edeceğim.

Sanırım bu makroyu çalıştırmak için Yıl, Ay ve Excelin içinde hangi sayfalarda bu makronun çalışacağını seçeceğim bir parametreler olmalı. Siz daha iyi bilirsiniz tabi.

Ekteki örnekte orjinal 2 dosyamı bulabilirsiniz.

Örneğin Şubat ayı için olmasını istediğim işlem şudur;

Arthroscopie isimli excelde sayfa isimleri renkli olan (Achille Rup. - Hallux Valgus – Ostheosynthese – Arthros – VOSM) sayfalarıdan YIL alanı 2020 ile baslayan AY alanı 2 olan verileri kopalayıp sonra transpose edip yeni bir excele eklemesini istiyorum. (Örnegın Arthroscopie excelinde ki VOSM sayfasında kopyalanması gereken aralık AR1:BS20 )

Bu işlemler Arthroscopie isimli excelde sayfa isimleri renkli olan (Achille Rup. - Hallux Valgus – Ostheosynthese – Arthros – VOSM) tüm sayfalarda olacak. Excelin içinde bunlar dışında farklı sayfalar da var. Sayfa ismi renksiz olan diğer sayfalarda herhangi bir işlem yapılmayacak.

Schoulder isimli excel de sayfa isimleri renkli olan Cuff Rep isimli sayfada YIL alanı 2020 ile baslayan AY alanı 2 olan verileri kopalayıp sonra transpose edip yukarıdaki işlemin altına eklemesini istiyorum. (Örnegın Schoulder excelinde ki Cuff Rep sayfasında kopyalanması gereken aralık FB1:FS20)

Örnek olarak Makro ile olmasını istediğim sonuç dosyası da istenilen isimli excel de bulabilirsiniz.

İlginize şimdiden teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

Geri