- Excel Vers. ve Dili
- 2010&English
Benim sormak istediğim şu belirli bir klasör altında belirli aralıklara güncellenen excel dosyalarımız var.Bir adet de genel olarak sistemi takip etmek için oluşturduğum bir excelim var.Bu excellerin sutun sayıları sutunlardaki başlıkları aynı kısaca şablon aynı fakat genel olarak takip ettiğim excel üzerinde notlar alıyorum ama sistemsel olarak güncellenen excel dosyaları her güncellendiğinde yapılan çalışmayı satır bazında eşleştirmem gerekiyor.
Benim istediğim tarih bazlı yenilenen excel dosyalarından ana sayfa şeklinde oluşturduğum excelime dosya yolu seçme penceresi açtırıp kaynak dosyayı seçtirtip ana sayfada güncellenmesini sağlayabilir miyim?Örneğin günlük yenilenen excel'de ki bir girdi işlemi bitip tabloda gözükmediğinde benim ana sayfamdaki girdim de silinsin yada günlük revize olunan excelimde bir satır değeri yeni eklenmiş ancak ana sayfamdaki kısımda yoksa güncelle dediğimde eski girdilerimi bozmadan bir satıra eklensin mümkün müdür?
Gerekirse örnek dosya da ekleyebilirim.
Teşekkürler.
Benim istediğim tarih bazlı yenilenen excel dosyalarından ana sayfa şeklinde oluşturduğum excelime dosya yolu seçme penceresi açtırıp kaynak dosyayı seçtirtip ana sayfada güncellenmesini sağlayabilir miyim?Örneğin günlük yenilenen excel'de ki bir girdi işlemi bitip tabloda gözükmediğinde benim ana sayfamdaki girdim de silinsin yada günlük revize olunan excelimde bir satır değeri yeni eklenmiş ancak ana sayfamdaki kısımda yoksa güncelle dediğimde eski girdilerimi bozmadan bir satıra eklensin mümkün müdür?
Gerekirse örnek dosya da ekleyebilirim.
Teşekkürler.