• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Farklı bir sayfadan sıralı formül

serif_007

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel 2019
Arkadaşlar merhaba kafama takılan yapamadığım bir konu var

Bir excel tablosu düşünün 10 tane çalışma sayfası var ve en son çalışma sayfasında ondan önceki çalışma sayfalarındaki değerleri toplatıyoruz yani 10. sayfa ana tablomuz.

Ben 10. sayfadan önceki sayfalardaki değerleri başka bir dosyadan çekmek istiyorum bunun için formulüm ='örneksayfa.xls'!$C$3 ben bunu sıralı bir şekilde aşağıdaki satırlarada yapmak istiyorum yani köşesinden tutup aşağı çektiğim zaman
='örneksayfa.xls'!$C$3
='örneksayfa.xls'!$C$4
='örneksayfa.xls'!$C$5
='örneksayfa.xls'!$C$6 diye sıralanmasını istiyorum ama nasıl olacağını beceremedim bu konuda bana yardımcı olurmusunuz :)

Örnek dosya eklerseniz daha çabuk cevap alacağınızı düşünüyorum. Bu şekilde biraz zor.
Altın üyelik olmadığından, örnek dosyanızı Google Drive, Yandex Disc, Dosya.tc gibi bir yere yükleyip, oradaki linki burada mesaj olarak yazabilirsiniz.

bunun için formulüm ='örneksayfa.xls'!$C$3 ben bunu sıralı bir şekilde aşağıdaki satırlarada yapmak istiyorum yani köşesinden tutup aşağı çektiğim zaman
='örneksayfa.xls'!$C$3
='örneksayfa.xls'!$C$4
='örneksayfa.xls'!$C$5
='örneksayfa.xls'!$C$6 diye sıralanmasını istiyorum ama nasıl olacağını beceremedim bu konuda bana yardımcı olurmusunuz
. . .

Şu şekilde deneyiniz.

=örneksayfa.xls!$C3

. . .

arkadaşım teşekkür ederim aynı formülde $ işaretlerini kaldırarak yani=örneksayfa.xls!C3 şeklinde yaptım

Geri