• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Farklı 2 SQL'i aynı hücrede toplamak

Excel Vers. ve Dili
tr
Merhabalar,

İki farklı SQL sorgum var. Bunların sonuçlarını aynı hücrede toplamak istiyorum. Nasıl yapabiliriz acaba ?

Örnek kodlarım:

Set Omegas4MontajCiroRs = Baglan.Execute("Select Sum(Adet)as AdetToplam, Sum(Ciro)as CiroToplam From MontajCiroTablosu Where SubeID=1 and Yil=2010 and Kit=1 Group By Ay")

Set Omegas6MontajCiroRs = Baglan.Execute("Select Sum(Adet)as AdetToplam, Sum(Ciro)as CiroToplam From MontajCiroTablosu Where SubeID=1 and Yil=2010 and Kit=2 Group By Ay")

Bu sorgularımdaki sonuçları aşağıdaki yöntem ile aynı hücrelere nasıl kayıt ederim..

Sheets("Şubeler Kit Dağılım").Range("F125").CopyFromRecordset Omegas4MontajCiroRs

Şimdiden herkeze teşekkür ederim.

Şöyle deneyin:

Kod:
Set Omegas6MontajCiroRs = Baglan.Execute("Select Sum(Adet)as AdetToplam,  Sum(Ciro)as CiroToplam From MontajCiroTablosu Where SubeID=1 and  Yil=2010 and [COLOR=Blue][B]Kit in(1, 2)[/B][/COLOR] Group By Ay")

Sheets("Şubeler Kit Dağılım").Range("F125").CopyFromRecordset Omegas4MontajCiroRs

Hocam ellerinize sağlık.. Tam istediğim gibi oldu. bende Kit=1 or Kit=2 şeklinde denemiştim ama sağlıklı sonuç alamamıştım. Bu yöntem çok işime yarayacak bundan sonrası içinde. ALLAH razı olsun..

Geri