• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

F3 Dynamic Library

Excel Vers. ve Dili
Excel-2007 Türkçe
Selam arkadaşlar;

F3 Dynamic Libraryi references listesinden eklemek istiyorum ama bu listede F3 Dynamic Library adında bir kütüphane gözükmüyor. Bu library i nerden ekleyebilirim acaba çünkü sürekli

Cannot jump to specified type because it is in the specified library, which is not currently referenced şeklinde mesajı ile karşılaşıyorum arkadaşlar

Teşekkürler

Bu mesajı nasıl bir işlem sonucu alıyorsunuz.

Merhaba hocam;

Bu mesajı Object Browser da ListBox1 ı arattırdığımda ListBox1 ın F3Dynamic Library altında olduğu gözüküyor ama F3 Dynamic Library i tıkladığımda yüklü değil mesajı geliyor nereden bu kütüphaneyi yükleyeceğim her yerde aradım bulamadım. Ekte screen shotını verdiğim sayfadan da görebilirsiniz hocam. Orada sayfanın altında Member of F3Dynamic.Userform yazıyor F3Dynamic i tıkladığımda da "Cannot jump to specified type because it is in the specified library, which is not currently referenced" mesajı ile karşılıyorum. Nereden bulabilirim bu kütüphaneyi? Referanslardan hangisine karşı geliyor veya bende yüklü değilse nereden yüklemek gerek?

Teşekkürler

Saygılarımla

Ekli dosyalar

Dikkat ederseniz F3dynamic library ifadesini listbox1 için arama yaptığınızda elde etmişsiniz. Objectbrowser içindeki kütüphanelerde "listbox1" diye bir nesne olmadığından bunu ancak vbaproject içerisinde, oluşturduğunuz userform üzerinde bulunan listbox1 nesnesi için gösteriyor. Anladığım kadarıyla F3dynamic, gizli bir kütüphane ve o an userform üzerinde oluşturulan dinamik haldeki nesnelere ait bilgileri içeriyor. Diğer bir deyişle bu kütüphane sizin oluşturduğunuz nesnelerle beraber oluşturuluyor.

Teşekkürler hocam

Geri